Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Lefty
(...)
Przy najmniej połowa zrobionych, była zrobiona bez użycia macro...
(..)
Calmera. Done.
|
heh w tą połowe to szczerze wątpie, albo były to nie udane proby. Bo jak mi ktos powie ze zrobil an~ bez macra to chodzby i tak zrobil tak to bym mu nie uwiezyl(no poza przypadkiem calmery, ale o tym nizej), bo zauwaz ile razy kolesie sie uhowali z czerwonego zycia i odrazu po uhnieci znwou byli na czerwonym. Przy normalnym uhaniu juz koles by zdechl. Moze masz info bezposrednio od tych co tak zrobili, to OK nie chce sie klucic bo nie bylem na tym quescie to nie wiem, moze jednak sie da... Wszystko jest mozliwe.
Co do tego ze calmera zrobila to jak napisalem tamtego posta jeszcze tego nie zrobili. Wielkie gratz dla nich za to jednak zawsze sie musze przyczepic to powiem ze wiadomo Calmera = Non PvP czyli maja wlasnie taka mozliwosc zeby spamowac UE w 4 i liczyc na to ze sie uda. No i to byla ekipa ktorej nie potrzebne bylo makro bo do walenia UE w kolko nie trzeba sie uhac
Jednak dalej czekam na sorca/druida ktory to zrobi na normlanym swiecie z PvP. Tam ta taktyka z UE nie zadziala bo sie pozabijaja.
Co do rozejscia sie filmu to sie domyslalem ze sie w ten sposob dostal do obiegu. Co do bana to nie wiem bo na koncie Recluse nic o tym nie pisze, ostatni login ma na 10 maja to zobaczymy za 2-3 dni jak sie nie zalogoje to potwierdzi sie info ze dostal bana. A szkoda mi jego

Ktos z jego znajomych przyczynil sie do jego bana....
Niby GMowie nie moga sie sugerowac SSami i filmami z innego forum niz tibia.com ale jednak widac ze banuja tez za umieszczanie na innych forach(bo przeciez na tibia.com nie da sie obrazka wklejac)