Cytuj:
Co do wartości to nie wiem ok. 300-500gp można spróbować
|
BIIIG LOOOL!!! Tyle to prawie katana kosztuje ktora jest bardzo latwa do zdobycia. Ciekawe kto ci po takiej cenie sprzeda PD? Chyba ten ktos musialby byc kompletnym newbie.
Cytuj:
Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ?
|
OMG, a slyszales ty kiedys o kims takim co sie nazywa "ROOKSTAYER"??? To wlasnie oni chca kupic PD!!!
Cytuj:
Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250.
|
Cooper shield duzo drozszy od katany? Chyba na otsie, bo na pewno nie w normalnej tibii.
Cytuj:
Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku.
|
A po co kupowac? Sa bardzo proste questy z ktorych z latwoscia mozna zdobyc te rzeczy.
Cytuj:
Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
|
Wsadze w dupe?
Cytuj:
1) sprzedaż szybko za np. 200-500gp
|
Idiot plax, dzieki tobie jakis newbie co ledwo sie nauczyl dopiero grac zdobedzie na rooku PD.
Cytuj:
2) będziesz próbował przez miesiące przepchnąć za ok. 2k
|
Jesli grasz na xanterze i masz poison dagger to napisz to a ja od ciebie od razu z marszu kupie za 10 k. Czy ty sobie zdajesz z tego sprawe ze ludzie czekaja przez kilka lat na osobe sprzedajaca PD na rooku???
Mogles cos glupszego wymyslec?
Cytuj:
na rooku żeby sprzedać za 2k
|
LOL
Cytuj:
czy sprzedać za 500gp, potem iść na main i te 1500gp straty odrobić w kilka godzin ?
|
Wole zebys sie juz wylogowal.
Cytuj:
To chyba ty śmieszny jesteś.
|
OMG, nie ma to jak noob sie smieje z innych graczy.
Cytuj:
Wolałbyś kilka miechów zbierać na psn daggera a potem wyrzucić pieniądze w błoto, czy szybko wyjść na main i zdobyć jeszcze większe pieniądze ?
|
Wolalbym zeby tacy jak ty od razu na main przechodzili bo zasmiecaja rook.
Cytuj:
Rookstayerzy nie kupią bo prędzej czy później im wypadnie.
|
LOL, uwazaj zeby cos z ciebie nie wypadlo jak przez pomylke wleziesz na gsa.
Cytuj:
Jemu chodzilo o to ze im przy dedzie wypadnie.
|
Trap mi plax, i have poison dagger.
A knight legsy tez mial?
Cytuj:
Na rooku napewno miał by sporom wartość conajmnie z 800 gp
|
Haha, 800 gp, lol.
Cytuj:
Co do tego to wiem żę na roku są goście z 30lev lub więcej i tacy mają z 3k
|
Wow, az 3k.
Cytuj:
Ja zdobyłem 2 poisony i opyliłem jednego za 900 gp drugiego sobie zostawiłem , ale jak juz malem wychodzić na maina to sprzedalem poison daggera i katane ,poniewaz na mainie sa prawie bezwartościowe
|
A jaki loot byl z gsa ktorego na rooku zabiles?