Temat: Windows 3.1?
Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2004, 15:33   #1
Fallorian Thennars
Użytkownik Forum

Fallorian Thennars's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Wołomin (respekt)

Wyślij wiadomość przez ICQ do Fallorian Thennars Fallorian Thennars ma numer GG 5367727 Adres Jabbera do Fallorian Thennars
Domyślny Windows 3.1?

Mam mały problem otóż potrzebuje Windowsa 3.1 czy ktoś z was wie może skąd można go załatwić? Wiem że to gupie pytanie i bedziecie sie zastanawiać po kiego wafla mi to ale jest mi naprawde bardzo potrzebne. Wiem, że powinienem gdzie indziej z tym iść ale mam dostęp w sumie tylko do tego forum także tu pytam.

Kurcze sorry że to w RPG było ale coś mi sie zwiesiło przy tworzeniu miało być w O wszystkim i o niczym ale chyba chomiki mi zdechły po klasówce z polskiego . A wiecie czy jest gdzieś na FTP jakimś? Bo nie wierzę w to, że ktoś bedzie to miał na Kazaa albo ed2k...

No dobra, w sumie to znalazłem i właśnie ściągam... 0,2KB/s, ale to szczegół... i nawet polska wersja! Kurcze ten eMule jest całkiem niezły. A co do tematu to jest już do usunięcia, ewentualnie zamknięcia. Z góry dzięki za w ogóle otworzenie tego tematu i dzięki Dr. Omader za przeniesienie i usunięcie tego drugiego.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.