Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 07:07   #67
Saturn
Użytkownik forum

Saturn's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
khem.. pas to wymysł europejski poziom umiejętności liczy się w danach

mam średnie mniemanie o niektórych technikach walki, jako że w sporej ilości są to bardziej pokazówki.. na treningu często partner się ustawia w jakiś sposób, albo jego ataki są przewidziane - a w rzeczywistości to nikt na nikogo nie czeka i można naprawdę oberwać jeśli się spóźni z czymś choć chwilkę XD
tak samo jak jest taka odmiana.. hmn.. karate z bronią.. nie pamiętam teraz nazwy, ale niezwykle popularny w Chinach i spektakularny styl, który był od jakiegoś czasu bardzo często wykorzystywany w wszelkiego rodzaju filmach, gdzie machają bronią aż się iskrzy .. niezbyt to raczej w prawdziwej walce pożytecznie..
najlepsze są krótkie i precyzyjne ciosy niczym kataną.. bo nie wolno dodawać zbyt wielu kwiatków, gdy chodzi o własne życie, a liczy się szybkość i skuteczność działania

d.Taube
Stopnie Mistrzowskie Liczy sie w danach stopnie uczniowskie w Kyu or Kup zalezy od sztuki walki ...
Ja trenowalem Taekwondo Ale złamałem noge i mam komplikacje i nie moge nic cwiczyc ... Dlatego w domu cwicze różne takie mixy

Ostatnio edytowany przez Saturn - 27-10-2005 o 07:08.
Saturn jest offline   Odpowiedz z Cytatem