Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 11:15   #45
Nowy1983
Guest

Domyślny

O jezu ja widziałem na zdjeciu na rookgaardzie Scimitara zdjecia były stare z roku ja wiem 1998/99 bo ludziki były smieszne !! i miał go koles na Antice i napewno to nie był Fake !!
Aha jezeli koles miał Scmitara to napewno były jeszcze jakies inne potworki
.
Cos wam powiem ja zaczołem grac w tibie w 2001 roku pograłem na rooku jakies 11 miesiecy mialem postac nazywała sie JIMAL na danubi ale powiedziałem sobie koniec z tibia to nie gra dla mnie . Po 2 latach przerwy powracam bo z tego co widze grafika nieznacznie sie poprawiła i gra duzo moich kolegow . A teraz wam cos powiem moze nie wszyscy to wiedza jak sie idzie na chain armora schodzi sie po drabinie i sa orki i stuł idziesz na duł a tam jest taki znaczek + widac to na ziemi jakbyscie kiedys grali tak jak ja to brało sie kilof i kopało sie dziure w samym srodku krzyzyka ale juz tego questa tam nie ma a było tam klucz do chain armora i list z gratulacjami ale go przniesli blizej !! teraz sprawa ghula dojsc do ghula da sie trzeba mies zecz co sie respi raz na miesiac na stronie PACC tak samo sie respi na maine z tego co pamietam w jednym miejscu tez raz na miech . a teraz mino mag Potrzeba Copper keya nr.4002 i mozna go było znales tylko w jednym miejscu na rooku na szkieletach z salomonkami brało sie 3 boxy i wchodziło sie na wyzszy poziom w rogu było takie swiateło trzeba było isc po ciemku zeby to zobaczyc wtedy wchodzio sie do malego pomieszczenia na 2 kratki !! ale z tego co widze jak muj kolega tam był to juz tego nie ma ;/ Aha a jesli chodzi o tego sculla na rooku to kazdy sie zastanawia do czego on był to kiedy quest na bronze amulet szło sie po czache i po takie małe gowno nie wiem jak sie dokładnie to nazywa chyba IRON PIECS czy cos takiego i sie szło go wymienic na bronze amu..

P.S widze ze najwiekszy rookstayer ma 68 lvl gz ale ty chyba tylko expisz zeby jak najszybciej zrobic 100 lvl ;p huhuhu

P.s2 Zamierzam grac odnowa na Tibi I narazie nie wiem na jakim swiecie grac bo musze wiedziec gdzie jest mało rookstayerow bo to wzne bo jak mnie zauwaza ze wchodze w jedno miejsc to bedzie lipa a o tej dziurze nikt nie wie !! napiszcze na jakim sciecie gra MAŁO ROOKSTAYEROW
  Odpowiedz z Cytatem