Cytuj:
Jak już przy tym jesteśmy, to możesz mnie wcześniej zgwałcić, potem zresztą też - anala i nekro też trzeba spróbować, nie?
|
My wiemy, $cor, że różne zabawy lubisz =P
Cytuj:
Ze ziemniaki są niezdrowie tez wiedziales? Pff... Od pepsi się uzależnisz? Nie... Chodzi mi poprostu qrwa o to co robisz po pijaku!
|
Od Pepsi dużo prościej jest się uzależnić niż od alkoholu =] Dlatego, że Pepsi naraz pijesz w dużo większych ilościach, niż alkohol - bo nawet jeśli to drugie pijesz, by się nayebać, to nie wytrzymasz takich ilości.
Uzależnić można się i herbatą... I kobietą... I muzyką... Wszystkim. I wszystko może spowodować, że będziemy się conajmniej głupio zachowywać 'na głodzie', a czasem i 'pod wpływem'.
Cytuj:
Mi chodzi poprostu o to co prezentuja soba osoby ktore pija sobie na laweczce, bluzgaja, podrywaja rowie pijanie 'niunie' etc (dobra juz nie bede pisal bo zaraz dojdzie do tego ze zaczne jakies dyrastyczne argumenty wprowadzac...)
|
Er, to już nie można usiąść na ławeczce i wypić piwa z ekipą? A to czemu? Jeśli osoby pijące to piwo na rzeczonej ławeczce nie zachowują się wulgarnie, ani agresywnie, to nie masz powodów, żeby stawiać ich w jednym rzędzie z ludźmi, którzy proszą o 2 złote na wino (których to nota bene mnoży sie ostatnio...). Co do drugiej części wypowiedzi - apropos 'podrywania' - nie wypowiem się, bo nie obracam się w takich kręgach.
Cytuj:
pijesz - pij jeszcze więcej, nie żal mi głupich.
|
Olbrzymia część ludzi inteligentnych, prowodyrów sztuki, wielkich poetów i malarzy była bądź to alkoholikami już, bądź lubili nie wylewać za kołnierz. Śmieszy mnie postawa 'pijesz == pijak; zdychaj śmieciu' .
Cytuj:
cóz, jedni mają łby do picia, inni do myślenia.
|
Ty za to masz do bambolenia w pierdół na potęgę.
Cytuj:
Hej, to że nie pije teraz, to nie oznacza że kiedyś nie lubiłem się z bardzo żadka napić - co to, to nie. Sęk w tym, że postanowiłem nie pić dla kogoś innego, kto bardzo nadużywa alkoholu.
|
RZadka. Chwalebna postawa, ale gdzie tu sens negowania picia od czasu do czasu?
Cytuj:
Nazbyt wielka pewność siebie zgubiła już niejednego bohatera - chociażby spojżeć na kampanię prezydencką...
|
SpojRZeć. To nie jest kwestia pewności siebie, a miarkowania...
Cytuj:
W sumie teraz na większej imprezie nikt nie wyżyje bez alkoholu, w tym cała zabawa, żeby ktoś sie upił, i będzie śmiesznie.
|
Bezsens. Jaka to zabawa, jak ktoś się upije? Raz,że na drugi dzień nikt nic nie będzie pamiętał... Dwa, że to jest zazwyczaj dość nieprzyjemny widok.
Cytuj:
Tak, ale ile kosztuje wódka w Rosji. Gdyby w Polsce sprzedawano litr spirytusu za 3 to nie bylibyśmy gorsi.
|
E tam, pieprzenie... Jak ktoś jest w nałogu to zabije dla paru groszy.