SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM KONKURSU!!

Ichprace BARDZO mi się podobają (poza jednym, którego nie wymienię żeby nie było...) Może ktoś powie że czepiam się bo nie wygrałem ale mam jedno zastrzeżenie - kategorie prac...
Od razu wyjaśniam: prace z różnych kategorii prezentują się na swój szczególny sposób i (wiecie juz do czego dążę...) nie powinno się ich zestawiać... Przykładowo Szkic demona walczącego z rycerzem będzie obfitował w szczegóły i będzie sprawiał bajeczne wrażenie natomiast ten sam szkic pokolorowany utraci to "coś" zato kolor nada mu wyrazu... Podobnie grafika - wystarczy ją opanować i już zrobi się coś lepszego niż rysunek przeciętny (ze zgłoszonych) samemu nie mając większego talentu w grafice - grafika jest po prostu ładniejsza (ja na warsztatach po 3 dniach języka C++ robiłem grafiki [po skończeniu programowania odpreżałem sie robieniem grafik] stołu drewnianego z miską i filiżanką więc co by ktoś po 3 miesiącach samej grafy umiał zrobić?). Zagmatwałem sprawę więc wszystko podsumuję:
Może na przyszłość jakieś kategorie prac?
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...