Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 15:10   #32
Thanatos
Użytkownik Forum

Thanatos's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
Domyślny Moje zdanie

SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM KONKURSU!!
Ichprace BARDZO mi się podobają (poza jednym, którego nie wymienię żeby nie było...) Może ktoś powie że czepiam się bo nie wygrałem ale mam jedno zastrzeżenie - kategorie prac...
Od razu wyjaśniam: prace z różnych kategorii prezentują się na swój szczególny sposób i (wiecie juz do czego dążę...) nie powinno się ich zestawiać... Przykładowo Szkic demona walczącego z rycerzem będzie obfitował w szczegóły i będzie sprawiał bajeczne wrażenie natomiast ten sam szkic pokolorowany utraci to "coś" zato kolor nada mu wyrazu... Podobnie grafika - wystarczy ją opanować i już zrobi się coś lepszego niż rysunek przeciętny (ze zgłoszonych) samemu nie mając większego talentu w grafice - grafika jest po prostu ładniejsza (ja na warsztatach po 3 dniach języka C++ robiłem grafiki [po skończeniu programowania odpreżałem sie robieniem grafik] stołu drewnianego z miską i filiżanką więc co by ktoś po 3 miesiącach samej grafy umiał zrobić?). Zagmatwałem sprawę więc wszystko podsumuję:
Może na przyszłość jakieś kategorie prac?

Tekkaman & Tibia Rulez!!

Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...
Thanatos jest offline