Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
nikt normalny nie lazi na demony ponizej levelu, na ktorym swobodnie stac go na aola. Koles ma 40 lev wiec strata mpa, dsma i paru innych zabawek jeszcze go nie dotyczy.
1. nie dotyczy zalozyciela tematu.
2. nie jestem az tak glupi, zeby wziac ostanie uhy i leciec na dle na niskim levelu
po kij mi br na nowym swiecie ? po kij mi armor za 100k dla maga ?
Zeby wyniesc na 40 lev 50k z hunta musisz miec konkretnego farta.
Jesli nosisz na sobie cos wartego >100k to wartosc calego twojego eq jest zblizona do 200-250k ( czyli potwierdzasz to co napisalem ).
|
Hmm Po cholere komus AOL z k-setem?? (po hacku tak blokowalem Demony...) Zreszta na nowych swiatach sa teamy na 50 lv~ na Demonach i im moze spasc MPA...
1. Dotyczy AOL nie chodzi o zalozyciela tematu
2. Nie mowie ze ktos jest na tyle glupi ale zakladajac ze ma ktos kase na UH ale nikt nie sprzedaje (a to juz standard)
3. BR dla sorca po co?? Nooo coz ja tam obnosze sie z samym grifin shieldem ale co niektorzy wola nosic arma jednak a sadze ze Blue robe lepsze od c-arma... (sorc na 40 Lv moze spokojnie kupowac tego arma..)
4. sorc/druid na 40 lvu Necro (no nie wiem czy ty na tym lv expisz na rotach dalej) Mozliwosc wyniesienia lootu nawet 100+k
Palladyn na 40+ Guardy/necro
Knight Guardy (czasem spokojnie mozna uciulac niezly loot, pozatym jako blocker)