Temat: Pomysly na PA
Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 17:01   #1
Nevernight
Użytkownik Forum

Nevernight's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005

Imię: Nevernight
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 56
Skille: 21/24
Poziom mag.: 51
Domyślny Pomysly na PA

Zapewne kazdy z was a przynajmniej ci, ktorzy zdobyli kiedys lvl 60+ sie z tym zetkneli. Płacenie za wolność tak to się teraz nazywa. Kiedyś rozmaiwałem z consullorem na ten temat jak pobanowac/delate'owac PA. On na to mi odzpowiedzał, że jest to nadzwyczaj trudne i teoretycznie nieoplacalne z tego powody ze przyjaciele jednego zbanowanego beda sie mścili zachowyjac pozory niczego innego jak player killing za zo banow raczej od tak sie nie rozdaje. Dla tych ktorzy mimo wszystko pragna uzunąć ze swojego świata jedną ze skaz wlasnie zalozylem ten temat... Podawajcie tu genialne pomysly na bany dla PA.
Zaczne od "privite chat chanel" naktory kazdu consuller nie bedzie mial problemu śię wpisać, nie mają oni charow na wszystkich światach i nie mogą wydostać sie z rooka od tak by zaświadczyć o rule violation będąc naocznym świadkiem, jednak maja moc potwierdzania zeznań. Sposób jest prosty: najpierw trzeba porozmawiac z dowolnym counsollerem na antice i poprosic o zalożenie n00bchara na twoim serwerze. Jeżeli masz "hunted" lub zginoleś i twoj loot ich nie zadowolil zaproś swoich oprawców <PA> na privite chat chanel razem z counsollerem,ktory oczywiście bedzie milczał. Porozmawiaj z nimi o swojej oplacie za wolność tzn komu ile zaplacic i gdzie wyslać kase, czy moze sami sie po nią zgloszą osobiście do ciebie. Tak uzyskujecie dowód musicie jeszcze odczekać pewien czas doputy dopuki nei zostana oni zbanowani/skasowani, a moze to chwilę potrwać.
Od razu ostrzegam ze sposób nie jest sprawdzony w praktycye... ostatnio i tak nie mialem ochoty na grę....
Piszcie co wam uda sie wymyślic i prosze nie zamieszczac tu postów typu "ctrl + r ... i wszystko jasne" gdzyz takie rady nie maja najmniejszego celu.

Ps 2 Raul: Mam nadzieje ze juz odzyskaleś modka <peace> 4 ever ...

Screany z zycia Nevera

Celem wojny nie jest umieranie za ojczyzne, lecz sprawianie by te sku****le umierały za swoją.

Czym Jest Dla Nas To Co Nie Prowadzi Do Spełnienia Naszych Marzeń? Tylko Resztką Szczęścia...
Nie Uczymy Się Tylko Marzyć.. Ale I Na Marzeniach Polegać
Nevernight jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.