Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcerer Maciek
Nie widzialem zeby ktokolwiek napisal ze picie jest dla glupich. Za to widzialem post nt. piciu alkoholu przez mlodziez. Mlodziez a cala inteligencja swiata to roznica, ale ty, wielki degustator pewnie nie widzi roznicy.
|
:O A ja przysiaglbym, ze ktos napisal "Wspolczuje pijacym ich glupoty" czy jakos tak, ale ok.
A ta cala "inteligecja" panie madralo, byla dla pokazania, ze alkohol to srodek rozluzniajacy o dosc szerokim zastosowaniu i dla wszystkich. Chcialem pokazac, ze nie tylko deby/zule/kretyni/patologia chwytaja za butelke.
Co do tego degustatora... Mialem sie poczuc gorzej? =[
Nie mam oporow przed wypiciem piwka z kumplami, nie placze jak czestuja mnie wodka, baa, nawet potem moge postawic kolejke! Ale wiem... jestem juz w twoich oczach przegrany :F
Cytuj:
Nasłuchałem się troszeczkę, ja mówię o Hip-hop Polo i o sterotypie naćpanego sk8ta. Może ty się z nim nie spotkałeś, ale ja wiele razy. Nie muszę chyba przytaczać przykładów, i to nie są wnioski wysnute z "a muj kolega to pali i sluha chip-chopu, to na pewno przez ta muzyke!". Kończę się wypowiadać na temat, o którym nic nie wiem. Ja tylko stwierdziłem jak to wygląda z mojej szkole, nie bijcie proszę....
|
:O I jacy to hip hopowcy w twojej szkole sa? ;d Normalna mlodziez ubrana w "szerokie szmaty", to jeszcze nie hip hopowiec. Ja widze ciagle podpitych ludzi, "glanowcow", czy tych ekhem... "skejtow" i inne dzieci kwiaty.
Ale ok, mogles zaznaczyc, ze patrzysz przez pryzmat twojej szkoly, to bym tak sie nie zbulwersowal, ze kolejny "czopek" oskarza "szkejtuf" o cale zlo na swiecie -.-`