Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
a ja chciałbym tylko powiedzieć ze keylogery same na kompie sie nie biorą ... skoro Adi byl na tyle tępy żeby ściągać jakieś pomoce do Tibii (a zapewne tak bylo, bo tam najczesciej sa keylogi) to niech sobie teraz matoł cierpi. Zaraz pewnie bedzie bajka "moj brat sciagal costam z netu i widocznie zassal" to chyba pENkne ze smiechu xD
|
Taa... Sciagnalem naraz TBI, TBIGG, MC, MC z Lighthackiem oraz bez, Taskera itd.
czlowieku ja mowie na serio... staram sie nic groznego nie zasysac. Jak juz to zrobie skanuje Panda. Mam dosyc stara baze wiec nie wykrywa. Pierwsze odrazu co gadasz to pomoce do Tibii - a co tylko tam sa keyloggery? ;/
@Hoomik
Daj na spokoj ;/ Sprawa z Football Experts minela i chcialbym abysmy obaj o tym zapomnieli i zyli w zgodzie nie dogryzajac sobie. Nie mowie, zebysmy sie przyjaznili czy co, ale chcialbym miec jak najmniej wrogow. Obydwaj popelnilismy wtedy pare bledow wiec moze czas, aby sobie powybaczac? Ja Ciebie przepraszam za tamto i mam nadzieje, ze nie bedziesz juz mial mi tamtego za zle.
@Down
pozostawmy to bez komentarza <lol>. jestem w zlym nastroju, ale mimo to prawie wybuchlem smiechem. Zauwaz, ze Raula tez shakowali. I co? NIKT nie powiedzial, ze korzysta z cheatow czy gra na OTSach.