Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
bez jaj ....
-podaj jeden sensowny argument za kupowaniem armora za 100 k dla sorca, niezaleznie jaki to armor
-hunt to hunt a nie xx godzin na guardach/mino -.-V
-Przez ostatnie 140+ k wydane na hmm na necro zarobilem skull staffa. Innym razem w ciagu 10 minut dostalem 2 pary boh. To wszystko zalezy tylko i wylacznie od szczescia, wiec nie rzucaj tu tekstami, ze sorc na 40 lev wynosi 50k z necro hunta. _Moze_ wyniesc, ale ma male szanse zeby mu sie chociaz za runy zwrocilo...
-na dle solo nie idzie sie "liczac na jakis konkretny loot", gdy wybierasz sie z ekipa na hunta ktos zawsze popilnuje twojego ciala.
-sa teamy na 50 lev na demony, tyle ze nie sa to pierwsi lepsi ludzie spod warzywniaka. Zalozyciel tematu na 40 lev na demony _nie_pojdzie_, nie wypadnie mu mpa, nie bedzie zalowal.
over and out.
|
- 1 Ma 22 Capa. Dla niektorych to powazny argument. ja ci mowie ze laze bez eqp bo mi to nic nie potrzeba
- Przez ostatnie 60k wydane na HMMy 2x BoH 3x SS. 1 albo masz pecha albo kupujesz po 10 bp hmm i idziesz... Zgadzam sie ze MOZE wyniesc ale mowie ze jest to mozliwe...
- Wybieram sie z Ekipa ale miaelm sytlacje na Lunarze ze Padlismy na mass kicku (ja 86 Elite i 115 master ) Ja i on mielismy AOL a jednak....
- Te teamy zwykle sa doswiadczone ale na 50 lv wystarczy 1 blad i mozesz pasc b.latwo. co do zalozyciela tematu to kto wie czy kiedys nie pojdzie na 50 lvu...