Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 19:05   #107
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szoopa
-Jesli NAPRAWDE chcesz rzucic - rzucisz.
- ee...a...yyy... Świetnie.
Wątpisz w to? Uwierz mi ze to naprawde jest wykonalne. Inna sprawa ze niektorzy nie chca/nie sa dosc silni
Jestem uzależniony od ok. 3 roku życia, słowo, i ja muszę stopniowo to zwalczać, jestem za słaby by na raz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Thero:
"Te ziom idziemy się naćpać? Bo tak mezo zaśpiewał w tej nowej piosence! Za***ista!! "

Taki jest twoje rozumowanie?
Nie, a co? Tak wygląda? Pozory.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belvedor
:O I jacy to hip hopowcy w twojej szkole sa? ;d Normalna mlodziez ubrana w "szerokie szmaty", to jeszcze nie hip hopowiec. Ja widze ciagle podpitych ludzi, "glanowcow", czy tych ekhem... "skejtow" i inne dzieci kwiaty.
Ale ok, mogles zaznaczyc, ze patrzysz przez pryzmat twojej szkoly, to bym tak sie nie zbulwersowal, ze kolejny "czopek" oskarza "szkejtuf" o cale zlo na swiecie -.-`
Hip-hopowców nie ma (w ogóle, co to za określenie... ;-))). Hip-hopolowców pełno.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
A z na***anym metalem sie nie spotkales? A twoja szkola to pepek swiata? Wyznacznik wedlug ktorego mozna juz ocenic caly narod? A co ma muzyka do teggo jak czlowiek sie zachowuje?
Nie nigdy się nie spotkałem, a ze sk8tem wiele razy. A co do mojej szkoły, tylko ją znam z tej strony, napisałem "moim zdaniem", więc to jest do kvrwy nędzy mój sposób patrzenia, nie mówię o narodzie tylko o mojej okolicy? Skąd mam wiedzieć jak to jest "ogólnie" skoro tu jest inaczej niż tam? Moim zdaniem muzyka może mieć jakiś wpływ na zachowanie (głupi przykład --> satanistyczna?) odbiorcy.

Ostatnio edytowany przez Thero - 27-10-2005 o 19:08.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem