Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 21:02   #89
Tewueste
Użytkownik forum

Tewueste's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom mag.: 42
Tewueste ma numer GG 4328096
Domyślny Nudny? nie sądze :)

Po pierwsze sorc jest postacią jedynie dla wytwałych graczy także jak marza ci się fajne potworki na low lvl to rzeczywsice graj sobie knightem. Ja grałem knightem a teraz przerzucilem sie na sorca. Trejnie mlvl i nabijam soulpointy, robie runki... mam 16 lvl i jak na ten lvl całkiem przyjazny eq [ knight armor, cruz helmet, f axe, p legs ] takze bezpieczna kasa bez narazania sie na smierc to jedna z zalet sorca. Kolejna sprawa to to, ze nie musisz siedziec na rotach! Ja na 14lvl zsolowalem gsa. Fakt ze poszlo 9sd i 2uhy ale wierz mi ze frajda i loot jest naprawde opłacalny. Tyle ze zeby go zsolowac musisz miec pacca bo na Darashi jest chyba jedyna miescowka gdzie wbijasz sd i wybijasz. A poza tym jak pomeczysz sie pare tygodni i zrobisz ten przypuscmy 35lvl to jest juz z górki !! duzy cave z dwarf guardami, summonujesz monka i jedziesz z tym a poza tym jak chcesz pkowac to wierz mi ze sorc jest do tego naprawde dobry. sorc na 30lvl potrafi zabic knighta na 50 bez wiekszego problemu. Bo co ci taki knight zrobi? za 60z gsa walnie ? takze wiesz glowa do gory i machaj twardo exp, pozniej ci sie ten trud zwroci big up!
Tewueste jest offline