Temat: Wampiryzm.
Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 21:22   #1
Rejdi
Guest

Domyślny Wampiryzm.

Heyo all.

Chciałem stworzyć taki mały topic aby dowiedzieć się co sądzicie o tym coraz popularniejszym temacie, jakim jest wampiryzm? Zapewne większości z użytkowników słowo wampir kojarzy się z gościem ubranym w czarne łachy, z długim zębami, zmieniającym się w nietoperza? Pozwólcie więc, że przybliże wam nieco "współczesne wampiry".

Wampir energetyczny
Nie, to nie jest żadna sekta, ani nadnaturalna moc. Wampiryzm pojawia się wtedy, gdy ciało astralne produkuje zbyt mało energii, i zmuszone jest pobierać ją z otoczenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
wampir energetyczny - jest to zwykły człowiek, tylko żerujący na energii innych..
Wampir symboliczny
Jest to to samo co wampir energetyczny, tyle że uznaje dodatkowo symbolike krwi.

Objawy widzialne "gołym okiem". Otóż taki ktoś nie wyróżnia się żadnymi szczególnymi rysami twarzy, czy uzębieniem. Czasem można zauważyć na jego rękach lub nogach delikatne nacięcia, najczęściej po żyletkach. Jednak nie każdy wampir ma takie ślady, bo krew to tylko symbol, naprawdę liczy się energia, emocje i astral.

A więc moje pytania są proste. Bardzo mnie interesuje co sądzicie o takich ludziach, którzy potrafią nacinać siebie lub innych i spijać krople krwi? Czy uważacie ich za ludzi, którzy mają doła, za świry czy może za kogoś jeszcze innego? Zapewne znajdzie się tu wielu realistów, którzy w najzwyklejszy sposób wyśmieją ten temat.

Warning!
Zdaję sobie sprawę, że na tym forum jest mnóstwo jedenasto-, trzynasto-latków. Dlatego zanim drogie dzieci polecice do kiosku po żyletki, to chciałem wam powiedzieć, że nic w ten sposób nie osiągnięcie, będziecie mieć tylko kłopoty jak was ktoś nakryje Nie chce żeby ktoś myślał, że namawiam do jakiejś sekty czy coś -.- Chociaż właściwie to nacinanie się (nie żeby się zabić oczywiście) jest lepsze od brania narkotyków albo żulowania pod monopolowym, czyż nie?

Temat wampiryzmu ledwo tu musnęłem, jeśli ktoś będzie chciał dowiedzieć się więcej, napewno sam znajdzie źródła. Mnie najbardziej interesuje wasza opinia i odpowiedź na powyższe pytania. Liczę na poważne i sensowne wypowiedzi.

Ostatnio edytowany przez Rejdi - 28-10-2005 o 08:17.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.