Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 22:29   #49
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Palladyn Zawisza
oj.. myślę, że nawet nie musisz opowiadać padam z wrażenia nad samymi postami (jak wielka by nie była, własnej imaginacji nie należy przeceniać, gdyż człowiek tak naprawdę porównania do innych nie ma )... szczególnie, że są dwa pod rząd
aha.. i nic personalnego .. tylko ortografia i składnia ;P ale jestem na to z lekka wyczulona, niektórzy znają powody..

@Belvedor
klatka schodowa klatka jakakolwiek.. chyba dość częsty motyw.. przynajmniej w moim dzieciństwie - a sprawdzałeś w definicji 'schodów'? bo to przecież jest nierozerwalnie z nią związane czasem trzeba wybrać poszczególne fragmenty z niektórych wizji.. a nuż coś ciekawego

jeśli chodzi o sny erotyczne, to kto ich nie ma.. chyba jedynie dziecko, lub 'młodsze pokolenie' (by nikt tu się nie poczuł obrażony ) szczególnie takie, które kompletnej wagi do tego nie przywiązuje
ale mogą być ciekawe.. choć niekiedy sny nie są stricte na to nastawione, a jest to jedynie jakaś część tego, na którą aż tak wielkiej uwagi się nie zwróci - jeśli są inne wątki..
a jak to potem jest, jeśli się zapamięta taki sen, który dział się z istotką z własnego otoczenia toż to może z lekka zaważyć na odnoszeniu się do takiej osoby.. w jakąś stronę

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 27-10-2005 o 22:30.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem