Temat: Wampiryzm.
Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 22:40   #9
Daku
Użytkownik Forum

Daku's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: J'habite a....

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Daku ma numer GG 7166538
Domyślny

To 'Małe ostrzeżenie!' powinno być zdecydowanie na początku ;^)

Cytuj:
Czy uważacie ich za ludzi, którzy mają doła, za świry czy może za kogoś jeszcze innego? Zapewne znajdzie się tu wielu realistów, którzy w najzwyklejszy sposób wyśmieją ten temat.
Nie mam zamiaru wyśmiewać tego tematu (jestem bardziej optymistą niż realistą) jak i nazywać takich ludzi świrami.Mają ochote ,od czasu do czasu wypić sobie krew ,prosze bardzo.Mają ochote ponacinać się żyletkami-nie widze żadnych problemów.To jest ich wolna wola.Nie mam nic przeciwko temu dopóki nie zaczną rzucać się na ulicy na niewinnych ludzi i wypijać z nich krew...(Wiem ,wiem wizja surrealistyczna)

Cytuj:
Objawy widzialne "gołym okiem". Otóż taki ktoś nie wyróżnia się żadnymi szczególnymi rysami twarzy, czy uzębieniem. Czasem można zauważyć na jego rękach lub nogach delikatne nacięcia, najczęściej po żyletkach.
Jednakże,moim zdaniem ,takie delikatne nacięcia były by ukrywane (i to dość dokładnie).Raczej nie widze powodu aby pokazywać całemu światu takich malutkich blizn(wiadomo ,że nie każdy jest tolerancyjny w stosunku do niektórych wyznań ,mniejszości itd. a skończyć to by się to mogło np. wizyta u psychiatry...)

Ogólnie temat ciekawy ^^