To 'Małe ostrzeżenie!' powinno być zdecydowanie na początku ;^)
Cytuj:
Czy uważacie ich za ludzi, którzy mają doła, za świry czy może za kogoś jeszcze innego? Zapewne znajdzie się tu wielu realistów, którzy w najzwyklejszy sposób wyśmieją ten temat.
|
Nie mam zamiaru wyśmiewać tego tematu (jestem bardziej optymistą niż realistą) jak i nazywać takich ludzi świrami.Mają ochote ,od czasu do czasu wypić sobie krew ,prosze bardzo.Mają ochote ponacinać się żyletkami-nie widze żadnych problemów.To jest ich wolna wola.Nie mam nic przeciwko temu dopóki nie zaczną rzucać się na ulicy na niewinnych ludzi i wypijać z nich krew...(Wiem ,wiem wizja surrealistyczna)
Cytuj:
Objawy widzialne "gołym okiem". Otóż taki ktoś nie wyróżnia się żadnymi szczególnymi rysami twarzy, czy uzębieniem. Czasem można zauważyć na jego rękach lub nogach delikatne nacięcia, najczęściej po żyletkach.
|
Jednakże,moim zdaniem ,takie delikatne nacięcia były by ukrywane (i to dość dokładnie).Raczej nie widze powodu aby pokazywać całemu światu takich malutkich blizn(wiadomo ,że nie każdy jest tolerancyjny w stosunku do niektórych wyznań ,mniejszości itd. a skończyć to by się to mogło np. wizyta u psychiatry...)
Ogólnie temat ciekawy ^^