Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2005, 22:53   #53
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Darth Ryba
zawsze? hmn.. nie wiem, czy można być 100% pewnym, że zawsze.. jak już pisałam chyba większości z tego się nie pamięta
umysł najlepiej zapamiętuje ostatnie momenty snu, a to i tak tylko przez jakąś chwilę po obudzeniu.. a że wtedy już nie jesteśmy w tak głębokim sennym stanie, to może dostrzegamy co nieco z tego, że to nie jest prawda.. można mieć przypuszczenia, ale świat snu jest naprawdę potężny..
czyli innymi słowy, akurat nie wierzę w pierwsze twoje zdanie.. tia (pamiętaj, że nie należy mówić nigdy 'nigdy' i 'zawsze'.. te słowa zobowiązują )
a to, że ktoś myśli, by tylko coś się nie stało, to jest według mnie naturalne ;P a, że czasem to się dzieje, lub właśnie nie - jeśli się na tym ma kontrolę, no to jest już świadomy sen.. kontrolowany, a jeśli dzieje się to wbrew woli lub przewidywaniom, to już jest wolna amerykanka

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem