Ponoższy temat dotyczy wszytkich moderatorów, dla prosze o odpisywanie
tylko i wyłącznie moderatorów oraz Dr.Omader'a i MatKus'a ...
Siedze na tym forum juz jakieś pół roku, (konto zarajestrowałem jakies 2 tyg temu, ale wcześniej byłem jako gość) i zauważyłem, że owszem, rozwinięte jest niesamowicie - (daje 95/100) ok. 37 tyś. użytkowników ... Dobra robota Administratorzy i moderatorzy.
Lecz niektórym z modów zbyt długie przebywanie na tym forum wyraźnie szkodzi ...
Niektórzy (podkreślam niektórzy) stracili punkt widzenia zwykłego usera. "Haha, zły post ... dam pare punkcików [...]" oczywiście do tego jakiś chory (mało powiedziane) i ironiczny komentarz ... typu
jakRZe mi przykro ... (MacGyver bierz przykład z Raynolda, on przynajmniej używa
http://so.pwn.pl, tobie też radze ...).
Co do Raynold'a ... nie widziałem go na forum kilka dni ... narodził sie temat
93 elite knight<
Lord Arturs
Pare osób sie wypowiedziało ... nawet mu pomogło ...ale oczywiście natura moda zwyciężyła nad uczuciami i oczywiście <delete> ... ah ten komentarz
"Idiot, plx?" ... Co biedy user może sobie na ten temat pomyśleć, koleś nie wie o co chodzi, a tu taki powód ... ręce opadają ... przecierz mogłeś napisać (Raynoldzie)
"Zły dział ..."
Powyższe posty były w dziale
Inne.
MODERATORZY!
Zrozumcie ... niektórzy userzy mają swoje problemy, nie mają gdzie je na forum zamieszcząć (nie chodzi mi o nowe osoby na forum które dają posta o postaci np. w filmach

) to piszą na
Inne (dlaczego to modek wiedzieć powinien) ... Zrozumcie ich, zastanówcie sie 2 razy zanim usuniecie posta - user moze być załamany swoim problem, pisze o nim na forum, liczy ze ktoś pomoże, a tutaj wpada Raynold i "Abuahahaha!!! Usune ci posta żebyś nie spamował forum ... mamy 37 tysięcy userów, co mi tak jeden" i <delet>. Wiecie co ten biedny user przeżywa ? Napewno nie ! Zastanówcie sie nad tym ...
Prośba do modów - bądzcie bardziej ludzcy i pomagajcie ludziom, a nie za byle kupe go załamujecie ...
To tyle ... pozdro dla modów i adminków, naszych słodkich adminków
Jeżeli ten topic zostanie usunięty, to znaczy że boicie sie zdemaskować przed innymi i przyznajecie sie do własnej winy ...