Temat: Wampiryzm.
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2005, 08:13   #10
Rejdi
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
A tak na powaznie, to uwazam, ze to wytlumaczenie "wampiryzmu" jest troche zbyt ogolne. Jak by sie uparl, to co druga osoba taka jest.
Celowo jest ogólnie, bo to nie o to chodziło w tym temacie aby wyjaśniać czym jest wampir energetyczny (), ale zebrać kilka opini o wampirach symbolicznych, czyli stosujących symbolikę krwi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Vampiry sa bardzo fajne tylko za rzadko leci Vampire Shield. Po co ten temat? Plagiat z "Rozmów w Toku" robisz, tam tez bylo o ludziach którzy "sie tną"
A oto i pierwszy realista No ale dobrze, prosiłem przecież o opinie i on swoją wyraził więc wszystko ok. A "Rozmów w toku" nie oglądam, bo nie lubie prowadzącej i nie mam czasu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
jeśli już jednak są, to miejmy nadzieję, że w nie najbliższym otoczeniu, bądź nie stykamy się z nimi zbyt często, gdyż mimo wszystko w kontakt z nimi należy dość często do trudów żywota niż przyjemności
Wampiry energetyczne nie zawsze są złe. Tacy ludzie, którzy naprawdę potrzebują energii zazwyczaj pobierają ją z ludzi witalnych - takie ilości, że "ofiary" w ogóle tego nie poczują. Unikać należy tych, którzy kradną energię bez powodu, dla zabawy (czasem nieświadomie) i powodują osłabienia, czasem omdlenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emily Fairhair
jak dla mnie sa rzeczy o ktorych sie nie mowi...
Dlatego też nie przybliżam głębiej tego tematu, bo jest niebezpieczny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daku
Jednakże,moim zdaniem ,takie delikatne nacięcia były by ukrywane (i to dość dokładnie).
No tak, wiadomo, że ktoś taki nie paraduje z bliznami na łapie po autobusie np., ale blizny na ręce, w okolicach łokcia, lub na łydce nie zawsze dają się ukryć. Czasem widać je na WFie w liceach, czasem w szatniach, a co zrobić gdy babka od szczepienia każe podwijać rękaw?
  Odpowiedz z Cytatem