Phi.
Ponieważ skupiłeś się na mnie, pozwole sobie skomentować to i owo. I w ogóle, dla wszystkich:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Arturs
Mam pytanie jakie eq powinienem mieć na 93 levelu (ćwicze sworda) moje teraźniejsze eq jest podane w opisie. Z góry THX!!!
|
Podpis:
Cytuj:
94 level Elite Knight
6 magic level
EQ:
Royal Helmet
DSM
Golden legs
Boh
Magic Sword
Shield of The Mastermind
|
Tu nie chodzi o to, że to było w złym dziale. Tu chodzi o to, że ktoś wyrobił sobie 94 lev, ma wymieniony wyżej ekwipunek i pyta się, jaki powinien eq mieć. No to sorry... coś tu jest nie tak, co nie? To nie było w złym dziale. To po prostu jest okropnie idiotyczne pytanie. Coś w deseń głupoty. I tak to zostało potraktowane.
A to, że mnie nie widzisz na forum, to moja wina? Nie masz pojęcia, ile tu siedzę. Mam status niewidoczny, to po pierwsze, a po drugie mało się wypowiadam, a więcej po prostu wykonuję swoją robotę, czyli porządkuję forum. Jeśli byłeś/jesteś moderatorem na jakimś forum, to może wiesz, ale jak nie byłeś, to nie zdajesz sobie sprawy, ile roboty ma moderator na tak dużym forum. Ok. 90% moich akcji nie widzisz i nie masz o nich pojęcia.
Co do komentarzy, jakie zostawiam/zostawiamy: prawie wszystkie usunięte tematy podpadają zasadniczo pod 2 opcje: "rtfm" i "->regulamin". Wszystkie inne komentarze to urozmaicenie sobie życia.
Bronisz pozycji tych wszystkich biednych userów, co na forum wylewają swoje smutki i żale (bo zginęli, zostali shackowani itp.), co są biedaczkami i nie widzą regulaminu, nie widzą przyklejonych tematów, nie widzą ogłoszeń, nie wiedzą, że jest coś takiego, jak tibia.pl z wieloma przydatnymi rzeczami, są leniwi, są dziećmi, nie potrafią ojczystego języka... Z jakiej racji mamy tolerować coś takiego na forum? Dlaczego sądzisz, że powinienem np. odpowiedzieć na każdy temat "gdzie mam expic, plx!!!", zamiast skasować i wlepić upomnienie? Jeśli dostanę od Admina nowe wytyczne, że nie powinienem takich rzeczy kasować, to ok. Ale ja po prostu wykonuję swoją robotę.
Ale pewnie i tak tego nie zrozumiesz... :/
Pozdrawiam