Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2005, 10:59   #117
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Bezsens bezsensem ale czy jak kiedykolwiek sie to twojemu kumplowi zdazylo to sie smiales z niego czy mu wspolczules ze przesadzil?
Najczęściej odprowadzałem go do domu,żeby się nie wpieprzył w grupę dresów i nie dostał łomotu. A co?
Cytuj:

Teraz to ty pieprzysz głupoty, zabije i co? Kupi ostatniego bełta do wolności (a raczej 'na wolności') i co z tego? W Rosji zupełnie nie ma tego problemu, chleją praktycznie wszyscy. Porównywać Polskę do Rosji to duża przesada. Tam nawet światło świeci w drugą stronę...
To była przenośnia. Biegało mi o to, że facet, który będzie chciał się napić, znajdzie sposób,żeby się napić - zawsze...
Cytuj:

Gdybyś czytał ze zrozumieniem wiedziałbys, ze autor odniosl sie doniepełnoletnich. Jak wiadomo na swiecie zyje wielu prowodyrów sztuki w wieku 14 lat.
Ta? Proszę, wodzu, pokaż mi, gdzie on mówi o niepełnoletnich? Najpierw pisze, że nie pije od wieku lat 7, a potem, że szkoda mu ludzi pijących. A nie ludzi pijących niepełnoletnich. Jakbyś czytał ze zrozumieniem, to mógłbyś sobie w buty wsadzić gryzącą, niekostruktywną krytykę - byłbyś chociaż wyższy.
Cytuj:
Hmm... Rzadko się spotyka nawalonych metali, i w większości, są oni naprawde rozwinięci i kulturalni.
Oj, polemizowałbym =] Rzadko na koncerty, widać, chodzisz.
Cytuj:

Nie widzialem zeby ktokolwiek napisal ze picie jest dla glupich. Za to widzialem post nt. piciu alkoholu przez mlodziez. Mlodziez a cala inteligencja swiata to roznica, ale ty, wielki degustator pewnie nie widzi roznicy.
tWÓJ wielki pobratymca, pOGROMCA pK napisał, że szkoda mu ludzi pijących, bo są to głupcy. Ale tY, wielki miszcz zakonu ja_mam_racje, pewnie nie widzisz w tym żadnej różnicy.
Cytuj:
Moim zdaniem muzyka może mieć jakiś wpływ na zachowanie (głupi przykład --> satanistyczna?) odbiorcy.
Muzyka ma ogromny wpływ na odbiorcę... Ale czy ja wiem,że to działa w ten sposób, że jeśli ktoś śpiewa o tanim winie, to ja się idę napić? IMHO, bardziej idzie o ogólny przekaz ideologiczny danego typu muzyki... Chociaż, w hiphopolo ciężko się takowego doszukiwać =/
Cytuj:
Nie widziales naprawde nigdy nawalonego metala? Wez sie przejedz na woodstock kiedys to bedziesz mial ich tam z pol miliona
Byłem na Woodstocku i naprawdę spitych ludzi widziałem z 10-15. Ludzi podchmielonych, owszem, było w chvj, ale Woodstock to nie jest siedlisko rozpusty i pijaństwa, jak coponiektórzy twierdzą...
Cytuj:
Nie nasza wina, ze wiekszosc metali to batmany, ktore siedza w domach.
Oj, Nekro, Nekro, jak Ty mało o życiu wiesz. =P
Cytuj:
Ale bardziej uszanuję batmana, który się w domu zaleje niż idiotę z krokiem w kolanie, który po pijaku będziesz na ulicy wszystkich zaczepiał.
A ja wyśmieję jednego i drugiego, i wezmę ekipę na kulturalne piwo po, czy przed koncertem.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem