Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2005, 13:18   #61
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
Heh ja czasem nie miałem takich zwykłych snów tylko bardzo realne np. jestem na lekcji i pisze klasówke i tak pisze (szkoda że nie mam pamięci dobrej ) i w pewnym momencie zdaję sobie sprawe że już to kiedyś widziałem (czasem ten sam sen kilka razy)..
To jest tak zwane deza Vi (w spolszczeniu czyli uczucie ze cos takiego juz sie dzialo ja mam to dosc czesto i zauwazylem z e mozna w tym postarac sie trwac (czyli na przyklad nie przerywajac komus gadki lub robic co ci los nakazuje)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
PS. Pierwszy post w tym temacie założony przez autora (Dark Sven)przypomina mi jak już jakby wymieszał coś z filmu "charlie i fabryka czekolady" czy jakoś tak (może oglądałeś ten film co? hmm) + wybory(no chyba renata kandydowała) i jego prywatne życie (przynajmniej ci kumple) i GTA. Może to ma coś wspólnego. Ale to z innej beczki.
Nie ogladael tego filmu....a fajny chociaz?

A poza tym kiedys mialem sen ze siedzenw domku i sie ostrzeliwuje...a nademna stoji Jan Pawel II i bylo to przezd smiercia papieza i jak sprawdzalem w senniku ze papiez moze oznaczac cos dobrego lub cos zlego

A tak poza tym to mi sie wydaje ze sny nie sa przerywane w jakims tam trakcie ale tylko tyle pamietamy.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 28-10-2005 o 13:25.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.