Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
Heh ja czasem nie miałem takich zwykłych snów tylko bardzo realne np. jestem na lekcji i pisze klasówke i tak pisze (szkoda że nie mam pamięci dobrej  ) i w pewnym momencie zdaję sobie sprawe że już to kiedyś widziałem (czasem ten sam sen kilka razy)..
|
To jest tak zwane deza Vi (w spolszczeniu

czyli uczucie ze cos takiego juz sie dzialo ja mam to dosc czesto i zauwazylem z e mozna w tym postarac sie trwac (czyli na przyklad nie przerywajac komus gadki lub robic co ci los nakazuje)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
PS. Pierwszy post w tym temacie założony przez autora (Dark Sven)przypomina mi jak już jakby wymieszał coś z filmu "charlie i fabryka czekolady" czy jakoś tak (może oglądałeś ten film co? hmm) + wybory(no chyba renata kandydowała) i jego prywatne życie (przynajmniej ci kumple) i GTA. Może to ma coś wspólnego. Ale to z innej beczki.
|
Nie ogladael tego filmu....a fajny chociaz?
A poza tym kiedys mialem sen ze siedzenw domku i sie ostrzeliwuje...a nademna stoji Jan Pawel II i bylo to przezd smiercia papieza i jak sprawdzalem w senniku ze papiez moze oznaczac cos dobrego lub cos zlego
A tak poza tym to mi sie wydaje ze sny nie sa przerywane w jakims tam trakcie ale tylko tyle pamietamy.