Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2005, 17:09   #122
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Widać, nie zrozumieliśmy się. I to nie ja pisałem tą historię (którą zresztą uważam za kompletną bzdurę).
Mozliwe. Sorry, ale nie chcialo mi sie wertowac tych kilku stron w poszukiwaniu jednego posta.
Cytuj:
Czemu piszesz "według twojego rozumowania[...]"? Nie, wcale tak nie uważam. W Rosji jest wielu bogatych ludzie. Jasne, że tam jest bieda, ale bieda jest na całym świecie; o ich "inności" według mnie świadczy to, że jest tyle grup przestępczych, że jeżdżąc po ich drogach musisz płacić miejscowym gangom, że mają strasznie tanie używki, inną mentalność. To rozumiem pod określeniem "inność". A skoro co drugi sąsiad jest w doskonale zorganizowanej grupie przestępczej to nie wydaje mi się, żeby jadł korę z drzew ;-)). Bezkarność także panuje, ale to już inna bajka. A teraz coś odkrywczego: Obydwaj wiemy gówno o Rosji i nie ma sensu się wykłócać o cokolwiek, o czym nie mamy praktycznie pojęcia. No chyba, że tam mieszkałeś i wiesz jak to naprawdę wygląda. Zgodzisz się ze mną?
Bo jak pisze cos na forum, to wg mojego rozumowania, a nie wg czyjejs opinii (ktora moze byc dla mnie ewentualnie argumentem).No i to o korze z drzewa bylo o krajach afrykanskich. Zgodze sie rowniez, ze obaj wiemy gowno o Rosji

Cytuj:
U mnie neguje się wszystko wszystkimi możliwymi sposobami. Gdyby Mezo zaczął śpiewać z Liberem czy innym Doniem o Kubusiu Puchatku wszyscy by o nich gadali... albo stwierdzili "Ale ze mnie tru hip-hopowiec, czuje, ze to mi sie nie podoba, ale mam gust, eno.". ;-))
Mezo juz spiewa z tymi wszystkimi liberami, jednak to i tak sa buce.

Cytuj:
Nie, i nie zamierzam. Ale bardziej uszanuję batmana, który się w domu zaleje niż idiotę z krokiem w kolanie, który po pijaku będziesz na ulicy wszystkich zaczepiał.
Hm, chodzilo mi o cos innego - bo gosciu w spodniach z krokiem moze byc kulturalny, a metal moze zaczepiac. Myslalem o tym, ze na ulice wylewa sie wiekszosc skejtow (tych "dobrych" i tych "zlych"), natomiast wiekszosc metali zostaje w domu, przez co trudno porownywac, nie majac punktu odniesienia.

Cytuj:
Z tego co napisałeś wywnioskowałem, że pieprzysz głupoty (sarkazm) ;-)). Mnie też dotknęła mania siedzenia przed kompem, jak odszedłem i zacząłem z powrotem wychodzić na dwór wcale nie odczułem jakby mi czegoś miało brakować. A ja swój "nałóg" zwalczam już bardzo długo, dawno doszedłem do wniosku, że "od tak" mi się nie uda.
Wiesz, nie bylem uzalezniony od fajek itp, wiec nie wiem, jak sie to rzuca, ale po "marnych" doswiadczeniach z kompem ( i kiedys tibia) moge ustalic, jak to jest.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Oj, Nekro, Nekro, jak Ty mało o życiu wiesz. =P
Wiesz, ze nie przebywam z reguly w srodowisku metali, wiec nie jestem zbyt poinformowany. Mozna odebrac to z lekka nutka ironii, ale, co jak co, stereotyp goscia, ktory slucha metalu jest taki, iz siedzi on czesciej w domu niz taki dres/skejt/punk itp.