Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaukoU
moin zdaniem cluby lepsze bo jak zdobedziesz studded cluba to juz nikt ci niepodskoczy
|
Omg....Studded Club jest gorszy np. od Katany....Chyba o Rooku mówisz(piszesz), a po za tym na rooku i tak Studded Club jest słaby więc nie wiem o co ci chodziło.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawell
osobiscie uwazam ze cluba so super tanie np. kupujemy war hammera i strczy nam do konca gry . a z swordami tak jak z lvl i eq ciogle trzba kupowac nowy ( w przypadlku lvl zdobywac  )
|
Hmm...może i racja że są tanie i wogóle kupimy knightem (czy pójdziemy na Wild Warriory) war hammera i mamy do końca gry z głowy.Ale nie do końca bo club jest za słaby nie starczy nam na silniejsze potworki.Po za tym mamy mało broni do wyboru praktycznie te dobre (lepsze) w clubach zaczynają się od Clerical Mace kończąc na Skull Staffie,a jak chcemy coś 2 ręcznego to War Hammer;/ to troche słaby wybór.Jak dla mnie to cluby są dla sorców lub druidów ponieważ rzeczywiście są tanie i sorcerer i druid nie potrzebują dobrych broni.
Ja osobiście wybrałbym nie Swordy ani tymbardziej cluby tylko Axe które mają dużo ataku i woguje są fajne

Dragon Lance(DL) bardzo się przydają bo mają sporo ataku i są tańsze od Giant Sworda (GS) (zależy od śwata).