Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2005, 20:33   #59
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa
Masz racje zawsze gdy jestem w kopalniach kolo Kazoo tak do mnie gadaja
co za niestrty tak jest :/ jak gadaja lave to mnie to bardzo denerwoje :/ bo exspowiska sa dlawszystkich... mam dosc ciaglego PKowania mnie gdyby nie PK to juz bym miala z 22lvl !! a tak to nie da rady
PK to idioci !!!! ;]
*
Nienawidze SZwedow !!!!
sa chamami na nebuli znaczy nie wszyscy ale spora wiekszosc :/ ta glupia gildia PHY zrujnowala ten server :/ Polacy ktorzy sie do niech przylaczyli sa dla mnie ludzmi z ktorymi nie warto gadac :/ ( TO JEST TYLKO MOJE SUBIEKTYWNE ZDANIE )Moja gildia sie wlasnie przez nich rozpadla!!
znaczy istnieje jescze ! ale sa problemy Szef powiedzil ze mnie wypisze zebyy mi problemow nie robic :/ wiekszosc znajomych przeznich sie przeniosla na inne servery np. takie jak: Thoria czy Danubia !
po pierwsze jezeli sie nie podoba to zaloz chara na non-pvp. po drugie naucz sie jezyka polskiego albo pisz posty w wordzie bo tam automatycznie Ci zmienia na wlasciwa forme wiekszosc wyrazow. Po trzecie Polacy ktorzy byli w Phy wcale nie prosza Cie o jakiekolwiek rozmowy Mnie to tam pikus i tyle A to ze gildie powstaja i sie rozpadaja to inna rzecz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August
@up

Old Phy~ jak nie wiesz oco chodzi to chyba niegrasz zbyt dlugo na Nebuli...

Stara ekipa szwedow co od poczatku bili sie z polakami...
Wiec znowu powiem co innego ;] Ty tez dlugo nie grales ;] Old Phyrexians to zbior zgranej ekipy z Galany (szwedzi, brytyjczycy, polacy a takze brazylijczycy, urugwajczycy) ktorzy wiedzieli ze moga na siebie liczyc. Poza tym to kilka osob oczywiscie doszlo co pozniej w sumie zaowocowalo rozpadem Phyrexians i utworzeniem galanskiej Gildii Lithium. Wiec nie mow o szwedach jezeli bylo ich 50% ;]
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem