Up@
A ja cis ie dziwie po co wogule wychodziłaś z roka i zajmujesz inteligentym graczą expowiska...
Ignatius@
My sie znamy?
tak podobno delphi to najprawdopodbniej on...
jak ktoś nie wie kto to jest i kim jest jego banda to niech sobie zobaczy about na swoim tibia suite...
a.d. ragon
po prostu
chciał aim bota zeby mu zrobili (zapowiadała sie walka ragon vs. kronik o panowanie nad servem) , na tibia.de napisał że mu kumple wysłali keylogera , proste a przecierz po hacku dirkiego był ostrzegany o tym że chcą go teraz dopaść...
neutralnośc logaina polegała na tym że udawał że nic nie widział
tylko stal na harze walił ml i trzepał kase za uhy
i to nie prawdza że sie nie meiszał wcześniej zbanował keppera...
oprucz kickania i banowania ludzi zeby sobie wyczyścic expowisko
widziałem akcje gdzie ppodstawiony typ chciał tele jak mi ktos pomógł wręczał bany , zabijał farmu druidow swoim harem albo dawał namiar kumplom
a potem ban na miech , kumpel keidyś mi dawał ssy jak trenił pod cycami kolo thais na mc przyszedł logain stwierdził ze meich bana albo go zabije zeby zruwnowarzyc skile zdobyte neilegalnie kumpel sie nie mógł zdecydować
logain zabił oba jego hary a jak gosciu leciał po ciało nimoł go kumpel logaia na utani gran hur i opucował ciała...
słyszałem pełno takich opowieści....
a pzaotym to nie pierwsza taka akcja na infernie bo jak niby R7 zotało wykopane z servera?
i to nie pierwszy świat gdzie pomagał sobie pozycją poszukaj sobie na forum
jakiś stary temat sie gdzieś jeszcze ostał....
praktycznie karzdy gm swoją pozycją pomaga sobie w grze...
tez jestem za 1 kompletnym tematem o infernie...