Zobacz pojedynczy post
stary 30-10-2005, 07:11   #1
Faul
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny Kamu Kiraxalf hacked

Ostatnio muj kumpel siedział se w depo i tu nagle podchodzi do niego Kamu Kiraxalf i prosi go o pomoc przy wyjsciu z depo poniewaz on shakowal tom postac a prawdziwy owner gral w tej chwili, no to on mu pomug i dostal za to ice rapiera i sd-ka. Wien warca caly chepi do depo. Puzniej wylazi z depo i tu nagle Kleokli i pelno innyh ludzi go z sd nawalają a on ded. Następnie gada z nimi i oni mu muwiom ze to on haknol Kamu Kiraxalfa bo widzieli go jak szedl z tom postaciom po AB. No to ja loguje mojego knajta(35lvl) i prubuje to wyjasnic, a muj kumpel powiedzial ze to byla kiedys jego postac, bo tak bylo. i oni zrozumieli ze to jest jego postac nadal(ale mlotki) no i terz zalapalem hunta .
Wienc nasz kumpel tez sie zalogowal na swojego pala(32lvl) i prubuje to wszystko odkreńcic i tez zalapuje hunta ale oni potem zmieniajom zadanie i go nie huntujom bo wyszlo ze to nie on haknol. Wkurzylem i zaczolem ich wyzywac.
I tak mialem po chaże. Ale sie mylilem kumpel z nimi pogadal tym swoim palem i to odkrencil. Bylem caly chepoi ale postanowilem sprzedac tom postac.

Ale nie moge zrozumiec dlaczego ja dostalem hunta. Rzadze wam nie grac na tym serwerze jak sie ma wyszszy lvl bo wszyscy zara do ciebie skaczom. A poza tym jestam od holery PA i co krok morzesz uslyszec "Hunted by Keto and family Lowe" no i jak tu grac. Czesto spotkasz thiefuw, po prostu masakra. Ja dalej gram na Elysi bo mam troche kasy i niechce zaczynac od nowa. Ale odradzam gre na elysi stanowczo!!!!!!
Faul jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.