Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2004, 19:59   #6
Mathayus
Użytkownik Forum

Mathayus's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

tak masz racje Sa POLACy ktorzy kradna i przyjaznia sie zeby kogos okrasc zanm takiego goscia co juz nie jednego wywwalil ale to nie tylk Polacy tacy sa Szwedzi sa straszne nooby i nie tylko oni

ale co do Polaków to uwazam ze jako narod jestesmy zbyt leniwi i mamy straszna mentalnosc wszystko bysmy chcieli ale bez ciezkiej pracy. Stwierdzenie ze " Polak potrafi" czesto oddnosi sie w moim przekonaniu do naszych zlych zachowan tak jak na przykald mowi sie ze Polak kazdy samochod ukradnie. I czy to jest dobre ? Czesto patrzac na uczniów chodzacych do mojego gimnazjum mam strach w oczach i boje sie krzywo na ktoregos popatrzec zeby nie dostac wpier....
Potrafimy tylko narzekac ale zeby sie wziac do pracy to nie ma komu . dam tu przyklad : znajomy mojej mamy ma firme budowlana i jak chcial zatrudnic robotnik poszedl do urzedu gdzie wydaja zasilki bezrobotnym i powiedzial ze daje 10 zl za godzine pracy na budowie .. i dziwne nikt sie nie zglosil a po zasilki stalo okolo 50 osob . Czy to nie jest chore?? Dlaczego w sejmie siedza same smiecie ludzie nie wyksztalceni ktorzy w tym roku zdaja mature i ktorzy tylko kradna i dbaja o swoje dobro a nie o dobro publiczne kto wymysla t glupie ustawy np. Vat na strzykawki wynosi 7% ale wylaczajac z podatku strzykawki . Ktos te bzdura rozumie. Dlaczego ustalaja prawo tak aby jak najwiecej ukrasc zgodie z prawem ;/

chcialbym jeszcze zapytac innych co o tym sadza??

"Gość w dom, żona w ciąży"
Mathayus jest offline   Odpowiedz z Cytatem