Myślę, że ten topic idealnie obrazuje poziom ludzi wypowiadających sie na tym forum... Jest kilka osób mówiących z sensem, a reszta pisze cokolwiek... jakies całkowite bzdury i niesprawdzone informacje.... (Może to przez nazwę tego działu, kto wie...)
Drut = Sork .... taaaa jasne... nie mówię, ze druty sa złe, bo całkiem ciekawie się nimi gra, ale NIE MAJA UE... a to dla postaci magicznych jest podstawą na Anni... Jak ktoś ma film, gdzie sorki nie używaja UE na tym quescie, to poprosze o link, bo nie uwierze inaczej....
Jeszcze żaden drut nie wykonał tego questu, wiec nie wiem skąd niektorzy naja takie info... Kiedyś, bodajrze na tibianews.net, był wywiad z Hesperides'em (obecnie 180 lvl drut) i sam przyznał że narazie nie widzi mozliwości wykonania tego questu (wtedy, o ile dobrze pamietam miał 150+)
Aimbot dla sorca/druta na Anni ? Po co?? Sd'kiem na tym lvl chyba trafisz w demona (jezeli to mialby byc taki bezsensowny sposob wykonywania) a Uhac sie i tak nie dał byś rady.... za mało HP i exhausted.... Knighci na 100 lvl maja 1500+ hp a i tak padają, jak nie zdążą otworzyc bp'ka z kolejna porcją Uh albo jak skończą sie bursty w kołczanie, a macro samo ich nie uzupełniania a przy okazji blokuje tą czynnosć (było kilka śmiesznych filmików

)
Ludziska.... Pooglądajcie sobie troche filmów z Anni i zobaczycie jak to wygląda w przypadku sorków... 3 zdrowaścki odmówione, ssa - on, mana shield - on, 3-2-1-go! Hotkey z UE wcisniety w klawiaturę, ze aż trzeczy i kolejne modlitwy, żeby nie dostac jakiegos super combo i starczyło na UE... pozniej juz tylko spam "OMG!!! " itp itd, albo nasz ulubiony napis "You are dead."
Anii drutem na lvl ~120 jest moim zdaniem niemożliwe... 180 lvl... hmm... trzeba by było miec 3 MS'ów z podobnym lvl'em gotowych zginać i liczyc na to ze oni wyczyszcza wszystko zakładając tylko kolejne ssa...
OK.. to tyle moich przemyśleń na ten temat... Jak jestem w błędzie, to mnie uswiadomcie z łaski swojej i wyprowdzcie z błędu.... i oby krytyka była konstruktywna...