sorry, pewnie juz wiele osob zadawalo podobne pytanie ale poniewaz nie tworze nowego topicu wiec moze mi wybaczycie =

no wiec, jestem druid, 32 lvl i szukam expowiesz. mam pacc. wiem ze teraz to juz pozostaje mi tylko albo summonowac albo nawalac z run bo melee to ja sobie moge isc na larwy ale to mi sie juz nie oplaca. wiec... ludzie gdzie moge expic? najbardziej interesuje mnie cos z summonami... moze scraby? jesli tak to co? gdzie? jak? slyszalem juz rozne opinie na ten temat. ktos mi mowil ze scraby to druid bierze na melee [jedzie mi tu czolg?

]. ktos inny z kolei mi mowil ze 2 monki nie dadza sobie rady bo scrabow jest duuuuzo. ale czy ktos moze mi powiedzec w koncu jak to jest? moze macie jakies namiary na filmik na ktorym ktos nawala scraby z summonami? a moze w ogole lepiej isc na cos innego niz scraby? jestem na rotach juz 20-32 lvl i po pierwsze mam dosyc, a po drugie to juz sie zupelnie nie oplaca...
mowiac w skrocie: szukam expowiska dla druida, 32 lvl, najlepiej jakies miejsce gdzie mozna chodzic z summonami (no i tez dobrze by bylo zeby nie trzba bylo ich uhac) i zeby nie trzeba bylo zaduzo z hmm nawalac... ewentualnie od czasu do czasu jesli summony zabardzo dostana po tylku... co do lootu to najwazniejsze dla mnie jest to zeby monstery gubily jakis food.
z gory dzieki za pomoc