Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2005, 15:03   #484
friik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2005

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Ania sry ja nie sharuje nie sharowalem i nie bede sharowal konta bo nei chce skonczyc tak jak ty.
Co do liama prawie go nie znam. Nie mam zadnego kontaktu z nim. Jestem tu bo to sa koledzy z rla od chyba najlepszej osoby jaka poznalem w tej grze. Chodzi mi o Dektrala. Zawsze sie bede bil dla ludzi z jego miasta. Moge padac nie obchodzi mnie to liczy sie dla mnie fakt ze bylem i staralem sie im pomoc jak moglem.

Eye~ ty chyba tez miales kogos w gildi Darkblade z kim miales dobry kontakt powienines zastanowic sie czy jak masz z kims dobry kontakt to znaczy ze mu lizesz dupe^^

Damq~ Ignore

Wiem, że kumplowałeś/kumplujesz z Dektralem , jeszcze za czasów kiedy ja tam u was grałem (mam na myśli Szweda, nie Hiszpana). Konkretnie nie chodzi mi o to, że im dupe liżesz (i wcale tak nie powiedziałem), bo wiem, że jestes u nich od początku - tylko o to ,że kur w ujesz (Tępisz) ludzi kryjąc się gildią, a tego nienawidze. I zobacz na to z innej perspektywy, gdybyś tylko nie grał z nimi to byś (za pewne) tak nie robił bo nie miał by cię kto ochronić i stanąć po twojej stronie - proste. Ale każdy orze jak może ;F.

Nie dziw się więc ,że ludzie mają takie a nie inne zdanie na twój temat.. tylko spróbuj reputacje sobie poprawić ;>.

Poza tym nic nie wspominałem o dzieleniu konta a wygląda to tak , jakbyś znalazł jeden jedyny sposób ,żeby mnie za język złapać. Jeśli to jest twój sposób na wygraną to okej.

...

Ostatnio edytowany przez friik - 31-10-2005 o 15:08.
friik jest offline