Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
W Tibie gram od jakis 20 miesięcy. Też pamientam WoF. Muj nick na julerze to Grzesio Byku (troche dzieccinny ale to byl muj pierwszy char). Pewnie pamientaja mnie jeszcze niekturzy kumple kturych znalem od hmm...8 levelu i pokazywalem wyjscie z kopalni(Michal Maly).Teraz gram na Furorze, w 3 miechy wbilem 75 level RP(nick Protarus). Musicie wiedziec ze na furorze graja praktycznie sami polacy i to wcale nie jest takie piekne!!!
Pozdro dla staryh ziomów Jacka Michala i Dzioma
|
Hehe, jakie to byly piekne noobowe czasy. Pamietam pierwsze questy. Zbierala sie ekipa 20 osob, a inni pytali sie czy to wojna

. Grzesia Byka pamietam doskonale. Z Toba byly zawsze najbekowsze akcje

. Szkoda ze nie grasz juz u nas ale gratz postepow na Furorze! p0zdr0 dla Ciebie Grzesiu
Rafx sie troche obija wiec ja podam nastepnego
'NEWSA':
Narazie troche zastój ma gildia w expieniu bo duza czesc osob dostala bany za Premium acc. (zapewne wszycy kupilismy go od tej samej osoby bardzo dawno temu

). Hell-Fire w 1/5 zbanowana. Najbardziej mi jednak szkoda Mapisame'go ktory najpierw mial hacka a teraz dostal na dokladke bana

. Ja sie jednak nie poddaje bo nie moge zostac z lvlem 99

, wiec czas leci a wszyscy probója kupic sobie pacc powolutku. Mam nadzieje ze juz nigdy wiecej nie bedziemy mieli takich
NIEmilych niespodzianek...