Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2005, 19:50   #99
Arcydemon
Użytkownik Forum

Arcydemon's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
Domyślny Prosicie o rady tak ??...

...No coz pierwsza rada to taka NIE GRAC W KAFEJKACH INTERNETOWYCH druga nie podawac nawet "najlepszym" kumplom z tibi swoich passow (ale to chyba powinien kazdy wiedziec ) trzecia rada to hmmm... nie wlazcie na zadne rozne podejzane stronki i nie gadajcie z kolesiami co mowia "chcesz miec za darmo PACCA ?? zglos sie do mnie i bedziesz mial PACCA i bedziesz nalezec do super gildi" lub cos podobne jak zauwazycie bo ja gram dosc krotko a widzialem to tyle ze moglbym ksiazke napisac o tym i jak by wyszlo pierwsze wydanie to by bylo grubsze od Harrego Potera ale teraz serio wiec pamietac o tych trzech zasadach a jesli kto wymysli jeszcze pare to dopisujcie prosze sie nie krepowac skoro ja napisalem to czemu nie wy i bardzi mi przykro jesli ktos sie spotkal z hackiem ale wiezcie mi ze wielu jest takich tibijczykow o jakies 100% za duzo ale coz, nic nie poradzimy jesli ktos jest takim ch... ekhem jest tak nie mily. Aha jeszcze jedna rada, jesli juz sie naprawde stanie ze stracicie posatc czego wam ze szczerego serca nie zycze to nie poddawajcie sie bo kiedys moze ten koles co wam zabral postac to moze ktos zrobi to samo z jego i chetnie byscie sie zasmiali mu prost w oczy <Puchar>. I to chyba bedzie wszystko co mialem do powiedzenia i pamietac "trzeba byc tfardym a nie mietkim"

Ps. Ten kawalek "trzeba..." jest z filmu i te bledy byly specjalnie porobione wiec aby ktos sobie nie pomyslal ze nie uzywam slownika jezyka polskiego
Arcydemon jest offline   Odpowiedz z Cytatem