Poradnik mały
Ja moge tutaj poradzić:
Level 8-10: nie używać ani nie robić run
Level 10: Robić HMM'y i i¶ć na cycki, albo robić ff, i¶ć do carlin do podziemi puscic ff w slima i uciekac po schodach
Level 15:
Robic hmm'y i SD. (UHy przy druidzie)
Level 20: Można i¶ć z blokerem na dragony, przywalać z hmm, od ¶więta sd lub exevo mort hur
Level 28: Przyzywać DSa, i i¶ć z nim na dragony, walić głównie z hmm, bo z sd nie nie opłaca.
Level 35: Jeżeli mamy blokera, dużo sd i hmm, to możemy i¶ć na GS'y, ale pod warunkiem że mamy minimum 40 maglevel, bo inaczej to strata SD.
Level 40: Tutaj najlepiej wykupić PACCa (oczywi¶ćie przez tibia.pl ;]), i i¶ć z gfb na roty, scaraby i larvy w darashia/ankrahmun. Jeżeli mamy UHy i demon skeletona, to można i¶ć na dragon lordy, byle tylko mieć 42-50 maglevel.
Level 50: Jeżeli mamy PACC, to kupić UE, i i¶ć na Hydry (solo), GSy ze strong haste (solo) i behemothy z blokerem, bo to rzuca.
Level 60: Minimum 55 maglevel i z blokerem i¶ć na Warlocka, i walić gnojka z UE bardzo często, żeby zabić go jak najszybciej.
Level 70: Jeżeli mamy manafluidy i utamo vita, to z 60-70 maglevel i burst arrows można i¶ć na demony solo, a jeżeli chcemy to z blokerem z UE i SD.
Level 100: Demony (solo), Warlock (solo).
Aha, a'propos burst arrows. Na serverach typu Pandoria czy Saphira trudno znaleĽć sorca z burst arrows, bo każdy ma za mały maglevel. Ja tam chodze bez blokera na demony WYLACZNIE z burst arrows, i wale 50-200. Jeżeli nie ma zagrożenia, to znaczy jestem od niego w miare daleko to moge waln±ć z SD, bo przy 67 maglevelu wali sie około 700-800. Przy niższych maglevelach najlepiej demony i inne szajstwo walić z SD. Koleżanka na 29 maglevelu z burst arrowsów wali do Orc Berserkera 20-30.
|