Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2005, 15:31   #72
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny Oswiadczenie lidera Ethical

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misieq90
Ja dalej się upieram, że Ethical zmierza po władzę a przynajmniej. że zamierza wyjść "z cienia". I nie wiem czy to dobrze...
Ethical na samym poczatku była gildią która zalozylem by moc rozmawiac z kilkoma moimi najlepszymi kumplami bez uzywania private chanella (oni wiedzą o kogo mi chodzi :*)

Poźniej dostalem oferte bodajrze od Giant Rider off hell'a o polaczenie gildi, zastanowilem sie nad tym bo wczesniej byla to nie udana proba z inna gildia.
jednakze zgodzilem sie na to ale nie wzialem wszystkich z gildi Anno domini, lecz tylko te pewne osoby.

Mając 75 lvl~ nawiazalem dobry kontakt z Rapo Kage i wiedzialem ze wojna nadejdzie wlasnie od niego pytal mnie czy mu pomożemy powiedzialem ze jezeli arcanium bedzie "napastowac" moich ziomkow to nie bede mial wyboru.
Dwie osoby z mojej gildi zostaly zlikwidowane jednakze z ich winy, wiec nie moge powiedziećze Arcanium chcialo nas wykonczyc, dlatego szanuje ich i nie bede przeciw nim walczył

Teraz gdy juz wojna sie zaczela, oswiadczylem ze nie bede powstrzymywal moim memberow przed dolaczeniem do ktorejkolwiek z gildii, tak sie stalo 2 osoby dolaczyly do If 3 do Arcanium.
To jest drugi powod dla ktorego nei dolacze do tej wojny

Nie mam i nigdy wczesniej nie mialem zamiaru sięgnąć o władze na serwerze, ale niewszyscy mi wierzą. Dostalem wiele ostrzezen ze jezeli nie dolacze do IF to Arcanium po wygranej wojnie zechce i nas wyrzucic z serwa, ja mam nadzieje ze oni uszanują to ze nie walczymy przeciw nim chociaż na upartego powody bym mial.

Mam rowniez nadzieje ze ludzie ktorzy odeszli z mojej gildi nie zapomną ze w niej byli i jezeli wygraja nie uderzy im przyslowiowa woda sodowa do głowy i nie zapomną o nas

Tak czy inaczej życze powodzenia obu Gildią i niech wygra najlepszy
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline