Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2004, 19:29   #79
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Killer
Druid jest bardzo dobra postacia, kto wybierze nie bedzie nazekac. Ja osobiscie gram druidem 31lvl i 50 magii. Z reguly jak mi sie nudzi to ide kawalek za miasto i szukam kogos do klepniecia. Nie zdazylo mi sie jeszcze zeby sorc czy druid mial szanse (jakiekolwiek). Dostaje pierwsze sd okolo 150-170+ Hp a drugie do konca. I zeby nie wiem ile mial uh czy sd to nic nie poradzi, bo nawet nie zdazy sie ruszyc kiedy pokaze mu sie napis You are dead.
To samo gdy sorc zatakuje druida, a nawet sorc moze w twojej sytuacji ci zrobic "przykra niespodzianke", no bo co zrobisz, jak taki zaatakowany ma full many (zakladajac ze ma rowny lvl twojemu badz wyzszy), on se rzuci mana shielda, a ty bedziesz wtedy zbyt zaskoczony by zrobic to samo (jesli sorc ma wyzszy to moze nawet zaserwowac ue...) i wtedy to ty nie zauwazysz nawet jak zdechniesz, wiec szanse ma, nawet duze. Akurat twoje zajecia gdy ci sie nudzi wcale nie swiadcza o wyzszosci ani druida, ani sorca, poniewaz obydwaj moga robic to samo.
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam
Caspius jest offline   Odpowiedz z Cytatem