Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Killer
Druid jest bardzo dobra postacia, kto wybierze nie bedzie nazekac. Ja osobiscie gram druidem 31lvl i 50 magii. Z reguly jak mi sie nudzi to ide kawalek za miasto i szukam kogos do klepniecia. Nie zdazylo mi sie jeszcze zeby sorc czy druid mial szanse (jakiekolwiek). Dostaje pierwsze sd okolo 150-170+ Hp a drugie do konca. I zeby nie wiem ile mial uh czy sd to nic nie poradzi, bo nawet nie zdazy sie ruszyc kiedy pokaze mu sie napis You are dead.
|
To samo gdy sorc zatakuje druida, a nawet sorc moze w twojej sytuacji ci zrobic "przykra niespodzianke", no bo co zrobisz, jak taki zaatakowany ma full many (zakladajac ze ma rowny lvl twojemu badz wyzszy), on se rzuci mana shielda, a ty bedziesz wtedy zbyt zaskoczony by zrobic to samo (jesli sorc ma wyzszy to moze nawet zaserwowac ue...) i wtedy to ty nie zauwazysz nawet jak zdechniesz, wiec szanse ma, nawet duze. Akurat twoje zajecia gdy ci sie nudzi wcale nie swiadcza o wyzszosci ani druida, ani sorca, poniewaz obydwaj moga robic to samo.
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam