Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yanex
Ja moge tutaj poradzić:
Level 8-10: nie używać ani nie robić run
|
Owszem
Cytuj:
Level 10: Robić HMM'y i iść na cycki, albo robić ff, iść do carlin do podziemi puscic ff w slima i uciekac po schodach
|
Nie opłaca się, wtedy to trolle,trolle,trolle.
Cytuj:
Level 35: Jeżeli mamy blokera, dużo sd i hmm, to możemy iść na GS'y, ale pod warunkiem że mamy minimum 40 maglevel, bo inaczej to strata SD.
|
Tylko Hmm, SD czasem można dla testu lub dla dobicia w "czarnej godzinie".
Cytuj:
Level 40: Tutaj najlepiej wykupić PACCa (oczywiśćie przez tibia.pl ;]), i iść z gfb na roty, scaraby i larvy w darashia/ankrahmun. Jeżeli mamy UHy i demon skeletona, to można iść na dragon lordy, byle tylko mieć 42-50 maglevel.
|
LoL, Roty i Larvy z GFB? Chyba Cie głowa rozbolała albo za dużo wypiłeś, a Demon Skeletona można mieć zawsze (pomijając summonowanie w dp), o ile masz mane, więc to nie problem, a na DL'e się nie opłaca bo jedno combo i umieramy.
Cytuj:
Level 50: Jeżeli mamy PACC, to kupić UE, i iść na Hydry (solo), GSy ze strong haste (solo) i behemothy z blokerem, bo to rzuca.
|
Hydry solo z UE? - kolejne LOL. Gs'y jeszcze przejdą. Na Behemothy... można iść w towarzystwie innych shooterów.
Cytuj:
Level 60: Minimum 55 maglevel i z blokerem iść na Warlocka, i walić gnojka z UE bardzo często, żeby zabić go jak najszybciej.
|
Tak... tylko zanim spijesz MF'y na kolejne UE to Wrl się nieźle podleczy, przy okazji bloker dostanie combo Wrl + Twoje UE. Zresztą, na Warlocki się chodzi z SD i expl.
Cytuj:
Level 70: Jeżeli mamy manafluidy i utamo vita, to z 60-70 maglevel i burst arrows można iść na demony solo, a jeżeli chcemy to z blokerem z UE i SD.
Level 100: Demony (solo), Warlock (solo).
|
Jeśli chodzi o UE, to sądze to samo co na temat wrl. 70magic... takiego się chyba na 70lvl często nie osiąga? A na Demony solo, dla zabawy można na 40lvl, dla opłacalności - nie ma takiej możliwości.
Cytuj:
Aha, a'propos burst arrows. Na serverach typu Pandoria czy Saphira trudno znaleźć sorca z burst arrows, bo każdy ma za mały maglevel. Ja tam chodze bez blokera na demony WYLACZNIE z burst arrows, i wale 50-200. Jeżeli nie ma zagrożenia, to znaczy jestem od niego w miare daleko to moge walnąć z SD, bo przy 67 maglevelu wali sie około 700-800. Przy niższych maglevelach najlepiej demony i inne szajstwo walić z SD. Koleżanka na 29 maglevelu z burst arrowsów wali do Orc Berserkera 20-30.
|
Doprawdy? Ja jakoś spotykałem tam na trade oferty kupna każdej ilości burst arrows, to po pierwsze, a po drugie zobacz sobie liste magic lvl na serwerze Saphira, zanim znowu zaczniej głupoty pisać.
ps: Jeśli Ty jesteś graczem o nicku Thaldus, to Eternal,Cachero i Bubble właśnie siedzą obok mnie i razem się z Ciebie nieźle wyśmiewamy.