Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibiomankaa
ludzie slepi jestescie czy co??!! przeciez to fake ! jak tibianews.net moglo byc takie naiwne. widac ze ta gosciara nie stoi po srodku ekraniku a powinna i na mapce kropka nie jest po srodku. kropke przesunela i postac tesh.
|
fajnie masz w glowce... ale zobacz cos takiego, ze SAM EXCESSUS [ tibianews editor ] twierdzi ze to nie fake... moze najpierw zainteresowalbys sie troche tematem i poczytala takze na TibiaNews forum, a nie tylko wysówała jakies niekompetentne decyzje...
jestem w 100% pewien ze komus sie udalo zdobyc, co do butków... nie wiem, i czy jakis GM maczal w tym palce, tez nie wiem, ale jestem pewien tego, ze ludzie zajmujacy sie dzialem POTD na tibianews na pewno sprawdzili wiarygodnosc screena... mozliwe ze umówili sie na spotkanie i owszem zobaczyli buty, oraz Spike Sworda na rooku, w innym przypadku na pewno by takiego screenshota nie umiescili... zobaczyli itemki, i na tym sie skonczylo...
to nie jest zaden fake... w jaki sposub Lonya to zdobyla, nie wiem, ale pewien jestem tego ze ona go ma... i ze to nie jest fake.