Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
~40 gsow solo, loot srednio 30 gp, raz wypadly brass legsy..
nie masz o czyms pojecia = nie pisz na ten temat bo ani to smieszne ani pomocne..
|
nie twierdze ze jestem super dośwadczonym graczem, ale to co pisze popieram własnymi dośwaidczeniami badź znajomych. A co do tego co piszesz na temat gs'a to nie zgodze sie z toba bo na moje 4 solówki poleciało mi 2x plate armor a jak klepalem ekipa to wypadł time ring takze jak na 5gsów loot jak dla mnie bomba. <moze to i fart ale nie mniej jednak nie zrezygnuje z klepanai gs'ow>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomekfaszcz
Spojrzmy na kilka faktow, zaczne moze od tego solowania sorcem knajtow.Jak dobrze wiadomo knight ma na 50 lvlu ponad 800 hp, skille okolo 75-85.
Sorc z lvl 30 oraz mlvl 45 zadaje knightowi okolo 110-160 per sd. powiedz mi jak knight ktory ma przy sobie przynajmniej 8 bp uh moze pasc od sorca ktory musial by wystrzelic w rycerza z 4 sd aby tamten musial sie uhnac ? Policz sobie najpierw ile sorc musial by sie nastrzelac tzn ile musial by miec bp sd oraz uh zeby te nedzne 8 bp knajta wykonczyc.
Rzecz druga to gs. Otorz jest kilka pojedynczych respow Gsa na arenie dla faccy "gdzie wbijasz sd i wybijasz".
Kolejna rzecz to "zsolowalem gsa - Fakt ze poszlo 9sd i 2uhy ale wierz mi ze frajda i loot jest naprawde opłacalny"
frajda owszem ale loot ? rzadko doprawdy zdarza sie zeby za pierwszym razem wylecialo cos co by przynajmniej wyrownalo straty run.
ps. nie wspominajac o tym ze sorc ma 300 hp a knaj nawet jak nie ma tego nieszczesnego 6 mlvla moze ladnie wjezdzac z np d lancy + jakiejs slabszej ofensywnej runki + exori ; )
|
wiesz co do tego pk'owania knighta na 50 to nie wyssałem sobie tego z palca. Na własne oczy to wdiziałem i znjaomego który miał taka sytuacje na podajże hibernii z tym, że on miał 34lvl. Poradził sobie dosyć szybciutko ale sowja dorga ten knight dosyć nieudolnie próbował mu oddać. Raz, że zosatał przyblokowany tak, że zanim wyszedł z jaskini miał żółte hp, poźniej poszło UE on go zaczał gonić ale nie dawał rady bo sorc miał time ringa + bohy i strong haste i mimo żołtego hp ne użył uha a potem tylko sd sd... no ale może to odosobniony przypadek

widocznie ten knight był lolem skoro wieksozsc nsoi 8 bp uh. nie bede sie kłocił ale jest to możliwe niemniej jednak

a co do miejscówek na arenie facc to nie miałem pojecia wiec zwracam honor.

a co do loota z gs'a to tak jak wyżej