Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2005, 23:34   #21
Outsiderr
Użytkownik forum

Outsiderr's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: lodz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Nebula
Poziom: 66
Skille: 79/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzorek
moze to nie bede za miłe slowa ale nebula to serwer bez przyszlosci.... ci madrzejsi to zauwazyli i odeszli bo po prostu ten serwer jest przegrany....
na http://www.tibianews.net/ czytalem kiedys ze to najgorszy serwer i nikt tma nie chce grac.... zauwazmy ilu ludzi odchodiz z tego serwera.... ja juz odszedlem tez... po prostu za duzo nobow pk itp.... radze sie przeniesc na inny serwer bo granie na nebuli jest beznadziejne.... ja teraz zrobilem sobie knighta 60/60 na azurze i jest mi dobrze... widac ogromna roznice pomiedzy azura na nebula..
No ja tez mialem prze***ane wiele razy na tym serwerze przenisolem sie na chwile na obsidie i bylo rzeczywiscie inaczej ale jakos nie chcialo mi sie teraz znowu gram i jak narazie jest oki. Sam wizz jest znudzony gra drutem bo nie moze kupic hmmow lol i se nawet knighta tam zrobil. Keep your head low i exp moze cos sie kiedys zmieni Aha i padl cano'ac ( 78 ek) nie polak co prawda ale powod byl oczywiscie bzdurny- pa w cyclopolis i bledy na banshee ( co jest dla mnie glupota bo cano bylo daaaleko od pa)
Outsiderr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.