Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Chris mam pytanie do Ciebie.Czy orąbanie z całego EQ Ravena który byl po haku i po raz kolejny all rzeczy stracil przez pewna osobe która jest w Arcanium nie jest wystarczającym powodem żeby dołączyć do IF wkońcu chyba Raven jest twoim dobrym przyjecielem...
|
Moge ci opowiedzieć historie Raven'a
Zaczeło sie gdy Raven został shackowany, pozniej pozyczyl eq od ludzi dostal uhy itp, postanowil chodzic na Hydra-hunty, niestety zle zrobil ze szedl z obcymi osobami , ale to tylko i wylacznie jego wina.
Gdy pokazal eq na ziemii Zebad wzial je i zostawil ravena bez niczego.
Rozmawialem z membrami z Arcanium postraszylem ich nawet filmem (ktorego nie bylo) nagranym przez Ravena z huntu, zaden z nich nie dał sie przyłapać wiec zaden z nich go nie ma. nawet chcieli huncic zebada.
A co do twojego "wkońcu chyba Raven jest twoim dobrym przyjecielem..." nie jest moim przyjacielem najwyzej kolegą on wie dlaczego (przez jego wyrzuty do mnie rozbilem poprzednia gildie Futuristic Valor)
Tak jak powiedzialem gildia jest po to zebym mogl rozmawiac z kumplami i nie mam zamiaru nikogo kto do nas dołączy protektowac, wojna nie byla skierowana do nas wiec nie widze pwodu zebym mial pomagac ktorejkolwiek ze stron.