Powiem tyle:
1. Tego NPC-ka jakos nie kojarze rowniez spojzcie na mape; nie wyglada mi na mape z tibii mam cala mape tibii (Program

) i nigdzie nie moglem takiego watku znalezc (byc moze mydli mi oczy za zaslona mapki) ale moze nie mam racji jezeli nie to niech ktos mnie poprawi.
2. To tylko iluzja! Program sluzy nie do tworzenia lub KOPIOWANIA wybranego przedmiotu lecz jest on specjalnie skonstruowany dla Tibii do tworzenia tzw. Mirrorow (ang. lustro) czyli tak naprawde to sa tylko falszywki, iluzja.
3. Film jest doskonale zamazany lecz maker zapomnial o (lewy gorny rog) napisie: WPE PRO - Tibia Black Ice v0.1***** - [WPEPRO1] (((PODKRESLAM!!!: To juz bylo wspominane!!!))) co wynika z tego iz jest to przerobiona wersja TBIi ktora w jakis sposob funkcjonuje w Tibii niekonieczne na oficjalnych serwerach.
5. Dowodu ze to jest oficialny serwer nie ma. Zrob filmik w tibiCAM o rozszerzeniu (

) *.rec .
4. Z powyzszych punktow wynika ze jest to zwyczajny OT-s.
Jednym slowem nie ma czego zazdroscic:
This is bullshit! (Sorry jezeli przeklinanie w obcych jezykach tez nie jest dozwolone).
Troche kontrowersyjny temat mysle ze bardzo duzo ludzi sie zbulwersowalo tak jak i ja.