Tutorzy pisac tu!
Otóż mam peien maly problem, poniewaz zalozylem dobrą gildie "alliance of angels" bez której istnienia nie wiedze swojej gry, kupilem Guild Hall, lecz potrzebował bym zmienic lidera na jedna osobe z nizszej rangi(na moim acc)
Paul von Djin, !Co mam zrobić zeby w Guild Hallu itemki nie zostały wysłane do dp, tylko zostaly w Guild hallu, a żeby liderem i wlascicielem gh został paul?!
btw.
Zdaje sobie z tego sprawe ze mozna przepisac guild hall, lecz guild hall moze miec tylko lider, a jesli zmienie lidera guild hall moze przepaść. Jesli udaloby sie to zrobic co z itemkami członkow gildi(niechcial bym ich miec w swoim dp^^, najlepiej zeby zostalo wszystko bez powazniejszych przeprowadzek).
Z góry dziękuje za pomoc i przepraszam za błędy.
Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac?
|