Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 13:25   #4
Sir Klimek
Użytkownik Forum

Sir Klimek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
Sir Klimek ma numer GG 6773388
Domyślny ^^

offtopic:
Czy ktos tu jest D*bilem czy mi sie wydaje?
Na C*uj zakładasz takie posty?

@topic:
Po 1 Zbytnio tego posta nie zrozumialem.
Po 2 Podaj Swoje name.
Po 3 Nikt ze starej gildi Dark Fighters, ani z Alliance of Angels nie krzyczy "Hunted by Keto and Family Lowe", powiem wiecej nikt nie zadaje sie z marginesem.
Po 4 Kamu byl hakniety miesiac~ temu
Po 5
Z mojej strony wyglada to tak ze siedzialem sobie na pohu, trenowalem knightem i gadalem z Jotunote the Second....
Po jakims czasie na trade zobaczylem ze kamu kiraxalf pisze "nie chce juz grac oto moje passy:************"
Napisalem do jotunote zeby go bloknol w dp
ustawil za soba parcele i blokowa go w dp
Nagle wpadl "druid of Kama" odsunol parcele, haker wyslal loota i tak przepadlo 150k. Nie zastanawiajac sie Druid of Kama padl...... do tej chwili juz 3 razy odemnie. Po pierwszym dedzie zaczolem egzekwowac te pieniadze od jego kolegów. Pierwszy na liscie byl "Lord Lammer" mial nie wychodzic z dp, powiedzialem mu to wiec nie padl ani razu. Natomiast Druid of Kama zaczol wyzywac nas wiele razy i ma za swoje, btw nikt oprocz Druida of Kama nie padl. I nikt oprocz lammera nie mial hunta(lammer nie padl ani razu)
sprawa nie zostala wyjasniona, lammer chwycil unhunted powiewaz nie bylem pewien do tego czy byla tam jego wina i troche mi sie go zal zrobilo^^
Po 6
Prosze nie pisac ze Galfon Sendes mial tez hunta, poniewaz on dzieli konto z lammerem^^
Po 7
Napiszcie kto jeszcze byl "hunted" skoro tak piszesz
Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac?
Sir Klimek jest offline   Odpowiedz z Cytatem