Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
Plagiat!  To ja zrobiłem coś takiego! To jest kradzież pomysłu!!!  Widać że już sam nie miałeś pomysłów, to musiałeś od kogoś ściągnąć taki scenariusz, nie?
-------------------------------
LoL!!! Nie chodzi mi o Necromate, ani o Quest, tylko o zebranie wszystkich częśći(Nawet takich samych). Mogę się założyć że Diamentu w 100% sam nie wymyśliłeś!
---------
P.S. Ja sam wymyśliłem swoją fabułę. Nie grałem w żadne głupie planszówki.
|
oj, Crowal, Crowal... to bynajmniej nie jest plagiat

Trzy części miecza do znalezienia... dam przykłady:
gra Baldurs Gate 2 Cienie Amn->Miecz Wyrównywacz, najlepszy z jednoręcznych, należy znaleźć Ostrze, Rękojeść i Klejnot->plagiat?

w tej grze poszukuje się też fragmentów naprawdę wielu potężnych bronii, i na pewno od ciebie nie zgapili...
gra Icewind Dale-> to samo, tylko że inna nazwa, i miecz jest dwuręczny
Ancient Helmet Quest w Tibii->co prawda nie miecz, i nie trzy części, ale też się szuka fragmentów potężnego itemu
Kilka gier on-line np, Guild Wars-> Ostrze, Rękojeść i Diament... też plagiat??
Crowal, twój własny fake rządzi, jest świetny, ale nie obrażaj wszystkich naokoło którzy nie są 100% z Tobą, że plagiatują, "sami nie zrobicie nawet w połowie tak dobrze jak ja", itd... to Noobowskie zachowanie, a ty noobem bynajmniej nie jesteś. I nie obrażaj kacperkosiora za to że jego pomysł jest
PODOBNY a nie
TAKI SAM jak ten, który wymyśliłeś, a raczej go używasz, bo prawie na pewno go sam nie wymyśliłeś... x(
PS: ty masz rapier, albo coś takiego,a nie Magic Longsworda, więc po co się wykłucać?? Aha, on nie zgapił scenariusza, ty się bijesz z Orkami, a nie z Necromantami, więc?? wiem, jeden-dwóch występuje, jeden też ma fragment tego twojego miecza, ale who cares?
Co do fake`u: jak na pierwszy fake jest bardzo dobry, rób dalej!! Ale walki też nieco bardziej.. rozwiń, ktoś tu już dobrze powiedział, że prawie we wszystkich fake`ach bossowie od razu zabijają/zostają zabici/uciekają, a bohaterowie giną/od razu UH i kombo na (prawie)full hp bossa
ale, tak trzymaj,

tylko te walki.. i rozwiń fabułę, przede wszystkim!!