Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis
1.Gdybyś miał pod ręką ghoula od 8 lvla to na bank byś nie miał 85/85 nawet na 20 lvlu. Miałbyś dużą rozbieżność między skillem ataku a shielda bo nie sądzę że wychodząc z rooka treniąc z ghoulem na skilach ~15/15 ten ghoul by Ciebie nie zranił mocno...chyba że masz zbytek kasy lub dobrych znajomych którzy Cie uhaja
|
pierdoły gadasz.... podczas treningu ghoul nie atakuje ciebie, w tym celu luruje się raty lub coś w ten deseń
temat rzeka - ludzie zadają po tysiąc razy to samo bezsensowne pytanie "czy skille xx/xx są dobre na YY levelu"
każde skille są możliwe, to TYLKO kwestia chęci i wytrwałości -.-
Cytuj:
Zginie, a potem będzie płakać, że stracił 40h treningu.
|
lol, to po co trzymać hajs, itemy? po co expić jak i tak możesz stracić?? może w ogóle nie grać w tibię?

(ja już przestałem i się cieszę). rotfl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AKO
Ja mam 8 level (3% do 9 niestety) i skile 30/27.... Chciałbym jeszcze na 8 dojśc do 40/40, a potem pozabijac wszystko co sie rusza : no dobra nie wszystko ale powiedzcie mi, czy dam rade cycowi na 9 levelu i skilach 40/40 ? serpent sword posiadam...
|
możesz najwyżej pomarzyć
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eteriall Pall
hahaha jakies cienkie macie te skile j mam 12 lvl i skile 57/57 i cigale rosna =]]] nie jestem jeszcze z nich dumny i postaram sie wam udowodnic ze jest mozliwe miec 80/80 na 20 lvl xD i gram na swiecie belyria nick <etrnal diego> i gram tam od niedawna wiec dopierdo sie rozkrecam
|
nie musisz nic udowadniać, jw.
Cytuj:
ale z was sa nooby skille sa dobre jak sie podobaja graczowi
|
racja...
Cytuj:
darko sam sie krytykujesz...Jeśli bede miec 15 skilla i powiem ze mi sie podobają to tzn ze one są dobre?? pomysl najpierw pozniej napisz
|
jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby zadowolony ze skilla 15 (chyba że nie ma kompletnie pojęcia o grze, ale to już co innego), a może jestem wyjątkiem?
Cytuj:
W skille jeszcze uwieże bo ja miałem 50/50 na 11 lvl ale w 4 mlvl nie, bo ja do 15 lvl treniłem i ciągle HAM'y jadłem i co 20 mana piont wpisywałem denny czar "UTEVO LUX" i dopiero na początku 15 lvl miałem 4 mlvl a ty na 12
|
się gra - się ma... jak kto woli, może siedział cały czas i bił mlvl