Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 14:52   #1144
Mc-guy Ver
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis
1.Gdybyś miał pod ręką ghoula od 8 lvla to na bank byś nie miał 85/85 nawet na 20 lvlu. Miałbyś dużą rozbieżność między skillem ataku a shielda bo nie sądzę że wychodząc z rooka treniąc z ghoulem na skilach ~15/15 ten ghoul by Ciebie nie zranił mocno...chyba że masz zbytek kasy lub dobrych znajomych którzy Cie uhaja
pierdoły gadasz.... podczas treningu ghoul nie atakuje ciebie, w tym celu luruje się raty lub coś w ten deseń

temat rzeka - ludzie zadają po tysiąc razy to samo bezsensowne pytanie "czy skille xx/xx są dobre na YY levelu"

każde skille są możliwe, to TYLKO kwestia chęci i wytrwałości -.-

Cytuj:
Zginie, a potem będzie płakać, że stracił 40h treningu.
lol, to po co trzymać hajs, itemy? po co expić jak i tak możesz stracić?? może w ogóle nie grać w tibię? (ja już przestałem i się cieszę). rotfl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AKO
Ja mam 8 level (3% do 9 niestety) i skile 30/27.... Chciałbym jeszcze na 8 dojśc do 40/40, a potem pozabijac wszystko co sie rusza : no dobra nie wszystko ale powiedzcie mi, czy dam rade cycowi na 9 levelu i skilach 40/40 ? serpent sword posiadam...
możesz najwyżej pomarzyć

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eteriall Pall
hahaha jakies cienkie macie te skile j mam 12 lvl i skile 57/57 i cigale rosna =]]] nie jestem jeszcze z nich dumny i postaram sie wam udowodnic ze jest mozliwe miec 80/80 na 20 lvl xD i gram na swiecie belyria nick <etrnal diego> i gram tam od niedawna wiec dopierdo sie rozkrecam
nie musisz nic udowadniać, jw.

Cytuj:
ale z was sa nooby skille sa dobre jak sie podobaja graczowi
racja...
Cytuj:
darko sam sie krytykujesz...Jeśli bede miec 15 skilla i powiem ze mi sie podobają to tzn ze one są dobre?? pomysl najpierw pozniej napisz
jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby zadowolony ze skilla 15 (chyba że nie ma kompletnie pojęcia o grze, ale to już co innego), a może jestem wyjątkiem?

Cytuj:
W skille jeszcze uwieże bo ja miałem 50/50 na 11 lvl ale w 4 mlvl nie, bo ja do 15 lvl treniłem i ciągle HAM'y jadłem i co 20 mana piont wpisywałem denny czar "UTEVO LUX" i dopiero na początku 15 lvl miałem 4 mlvl a ty na 12
się gra - się ma... jak kto woli, może siedział cały czas i bił mlvl
Mc-guy Ver jest offline   Odpowiedz z Cytatem