Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 17:04   #49
Matiz666
Użytkownik Forum

Matiz666's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
Pergamin Gratulacje!

Jestes w tym dobry ale wyobraz sobie ze dokonales niemozliwego: Stworzyles prawdziwe kopie lub przynajmniej czasowy efekt kopii - co bys zrobil? Za pewne porozrzucalbys (jezeli by nie znikaly) e-platy, dsl-y, g-helmy itp. swoim kolegom, ktorzy mogliby w jakis sposob wyludzic od ciebie po 4x takich itemow pod pretekstem "na wypadek gdybym deadnol" a oni zamiast zatrzymania sobie daliby lub sprzedaliby innym kolesiom itd... Jednym slowem katastrofa by byla gdybys jednak odkryl kopiowanie itemow na trwaly efekt. Same niebezpieczenstwo tkwi w tym ze dales film ****** na tibie.pl poniewaz kazdy informatyk (jest takich jak ty i lepszych bardzo duzo) sciagnalby program i doszedlby do kopiowania itemow tak jak ty... omg nawet nie chce o tym myslec. Czlowieku na twoim miejscu gdybym odkryl ten oto sekret zamknal bym morde i nic nikomu nie mowil (pomijajac ZAUFANYCH przyjaciol) a na tym forum w tym temacie bym napisal ze ten program jest do .... odbytu i ze nie ma co na niego liczyc i ze nie ma po co sciagac tego programu poniewaz i tak efekt trwa tylko kilka sekund lub minut.

Ale co ja ci bede pierd**** rob jak chcesz i jak uwazasz ja tylko powiedzialem ze SZCZERA prawda co bym zrobil jezeli tak by sie stalo z tym programem ( o ile sie tak stanie!!!).

Thx ze o mnie wspomniales!

Chcesz wiedziec jaki jestes?
Matiz666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem