Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 20:17   #10
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

hehe Kajzer gada madrze.... jak nigdy

ja zauwazylem ze tematy powtarzajace sie nagminnie zostaja skasowane albo po 2 odpowiedziach uzytkownikow typu "nie" zostaje zamkniety. co ambitniejszy temat zostaje skwitowany krotkim "bylo, szukaj" i na tym sie konczy.

zalozmy ze interesuje mnie jakis problem zwiazany z Isle of kings. Wpisuje to do magicznego okienka SZUKAJ i dostaje 102 tematy z czego w wiekszosci poprostu znajduje sie wzmianka o tej lokacji a nie np jej opis. wg moderatorow powinienem teraz doglebnie analizowac wszystkie srednio 10 stron kazdego tematu zeby znalezc to co mnie nurtuje. ale czy to jest wyjscie? czy forum nie jest po to zeby szybko i w miare latwo uzyskac informacje. oczywiscie nei chce zeby na kazdy temat pt. "Pomuszcie" udzielana byla wyczerpujaca wypowiedz, ale naprawde na odpowiedzenie takie ambitniejsze mozna by sie wyslilic. jezeli nudzi was pisanie co chwila tego samego skopiujcie sobei chociazby do notatnika wasze wypowiedzi, albo tematami poukladajcie sobei linki do waszych postow/tematow o tej tematyce (maslo maslane:/). ja wiem ze to nie latwe i pracochlonne, ale kto powiedzial ze to bedzie latwe?

kolejna sprawa na naszym forum jest to ze za kazdy dzial powinno byc odpowiedzialnych 4 modkow (wypisanych na dole jak w dziale zdjecia) ktorzy sumiennie "patrolowali by" swoj rewir nei bawiac sie w lazenie po calym forum. moze i tak jest w tym momencie ale jednak jest to slabo widoczne.

jak juz wspomnialem po 1. nikt nei mowil ze bycie Moderatorem jest latwe, a po 2. Kajzer jakiegos olsnienia chyba dostal

PS. pewnie teraz moj post zostanei podzielony na cytaty po 1 zdaniu przez jakiegos modka i kazde z tych zdan zostanie skomentowane, wytkniete zostana absurdy, powiedziane ze to nie tak, i Bog wie co jeszcze. ciesze sie widzac z takim zapalem skomentowane co ambitniejsze posty. i jeszcze jakbyscie tej ambicji przelozyli troche na pomoc tym biednym zagubionym newbie i noobkom zakladajacym tematy z serii "Dlaczego????" to bylo by juz cacy

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline