Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 21:18   #14
Galaco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodus
Świat: Fortera
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hov
To apropo wojny to ja dodam jeszcze że wczoraj, czasu polskiego około godziny ~1 na ranem zaczęła się na dobre bitwa między Exodusem i Tupa~cosiami... tz. czekaliśmy od północy aż przyjdą szanownie vene do ab... Ogólnie bardzo dziwna bitwa, dziwnie się skończyła... Na początku, żeby zmusić nas do wyjścia, biegały przynęty shaks i royal krab, a blokerzy Exo musieli wycofać się z bramy, bo 20123981209 noobów i makerów nasłanych przez vene trapowało ich. Pózniej mimo pustej bramy, tylko Royal krab wszedł do samego miasta, kilka osób padło przez rzeke, tj. np Rakz. Oczywiscie jak zwykle nikt sie Gima i Khaosa nie sluchal i podchodzili do rzeki, gdzie ich trapneli makerzy vene... Pózniej Royal krab był strapowany przy ropespocie na bramie ab, ale Tupa~ sie sprytnie ustawili wiec nie padł. Ja poszedłem około drugiej, bo jakby mnie dorwali o tej poze przed kompem I ogolnie bitwa skonczyła się tylko kilkoma fragami. Z wyzszych lvli ze strony Exodusu padli Janna'Mar i Paladyn czlowieka, a z Tupa~padl Normana Kiuss. Galaco coś cie chyba ominęło

Oj nie ominelo mam nawet filmik http://rapidshare.de/files/7126312/w...bymas.rec.html

Tyle ze mnie nei bylo na tej wojnei z jednej strony dobrze -brak bless ;]
Galaco jest offline   Odpowiedz z Cytatem